Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Από την μία οι αποκλεισμοί και από την άλλη η δημιουργία νέας ηγετικής ομάδας είναι στα άμεσα σχέδια του δημάρχου Νίκου Σαράντη.
Μπορεί λοιπόν οι κύριοι Τσίρμπας, Μαξούρας και η κυρία Ζαλακούδη(δηλαδή η ομάδα Ταμπακίδη) να βρεθούν αρχικά εκτός αξιωμάτων στη διοίκηση του δήμου με την υπόσχεση ότι θα αναλάβουν έμμισθες θέσεις στην επόμενη αναδόμηση του Δ.Σ. Παρά λοιπόν την γκρίνια των συμβούλων του ο δήμαρχος ήδη προχωρά με τους Μαρίνη ,Τσελέκα, Ελαιοτριβάρης και την Στίγκα στη δημιουργία νέου ηγετικού διευθυντηρίου.
Μπορεί ο δήμαρχος να ανοίγει νέα μέτωπα με τις επιλογές του όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει σοβαρός και υπολογίσιμος αντίπαλος στο δήμο οπότε έχει την δυνατότητα να διαλέγει τους κολλητούς του. Ο τρεις του Ταμπακίδη βέβαια διαρρέουν ότι αν δεν ικανοποιηθούν στο μέλλον θα έχουν κοινή πορεία και πιθανόν να διαμορφώσουν νέο πολιτικό σκηνικό στο δήμο...
Επίσης οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν τον κ. Μαρίνη για Πρόεδρο Δ.Σ , τον κ. Παντελιά για Αντιδήμαρχο Οικονομικών και επίσης Αντιδήμαρχοι την κα. Μαρινάκη και πιθανόν τους Ελαιοτριβάρη και Κατσιμάρδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: