Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΝΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Εντελώς ανύπαρκτες είναι οι αντιπολιτευτικές δυνάμεις του
δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού αφού παρά τα όσα στραβά και ανάποδα υπάρχουν στη πόλη μας εκείνοι προτιμούν τις διακοπές τους, άλλοι την ξύλινη γλώσσα της καταγγελίας και των εύκολων αποχωρήσεων από το δημοτικό συμβούλιο και άλλοι έχουν όραμα πως να γίνουν βουλευτές και παρατεχάμενοι των κομμάτων τους. 
Βέβαια υπάρχει και άλλη μια κατηγορία εκείνων των συμβούλων που συνεργάζονται παρασκηνιακά με την διοίκηση του δήμου ώστε να μην δυσαρεστήσουν κανέναν και να έχουν ελπίδες μήπως και τους κάτσει το λαχείο της δημαρχίας.
Αν εξαιρέσει κανείς μόνο την δημοτική παράταξη της  «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» , η οποία κάτι ψιθυρίζει όποτε το θυμάται, οι υπόλοιπες δύο παρατάξεις αναλώνονται σε δημοτικά κουτσομπολιά και ζουν στον μικρόκοσμο τους.Οι περισσότεροι από αυτούς είτε είναι άφωνοι είτε πάνε μόνο για καφέ στο δημοτικό συβούλιο.
Διαβάστε παρακάτω αγαπητοί αναγνώστες τα ονόματα  όλων δημοτικών συμβούλων της μείζονας και ελάσονας μειοψηφίας που υποτίθεται έπρεπε να διεκδικούν και να απαιτούν με δυναμικό τρόπο λύσεις για τα τοπικά προβλήματα:

 «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» 
 ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ , ΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , ΤΣΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ,  ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,  ΚΑΛΤΕΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ
 «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» 
 ΔΑΝΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ,  ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΡΙΓΚΑ ΝΙΚΗ, ΒΑΡΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
 «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» 
 ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: