Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ"

Σε οικολογικό μαρασμό οδηγείται η πόλη των Αγίων
Αναργύρων και του Καματερού από την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής να συντηρήσει το λιγοστό πράσινο της περιοχής αλλά και να αξιοποιήσει τους αρκετούς ελεύθερους χώρους που υπάρχουν στο δήμο μας.
Στο προεκλογικό πρόγραμμα του σημερινού δημάρχου Νίκου Σαράντη υπήρξαν μεγαλόστομες εξαγγελίες για την δεντροφύτευση,για πράσινες διαδρομές για πράσινα πάρκα και άλλα πολλά.Παρά την ολοκλήρωση των έργων του προαστιακού, όπου έπρεπε εδώ και καιρό να υπήρχαν ανταποδοτικές υπηρεσίες, διαπιστώνουμε μετά λύπης ότι ελάχιστα πράματα έχουν βελτιωθεί ενώ τραγική είναι η κατάσταση γύρω από τον ΠΕΥΚΩΝΑ.
Επίσης μαθαίνουμε ότι οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες αδυνατούν να βοηθήσουν πρωτοβουλίες πολιτών να δεντροφυτεύσουν κάποιες περιοχές στο δήμο μας διότι ισχυρίστηκαν ότι έχουν οικονομικό πρόβλημα αλλά και έλλειψη εργαλείων και μηχανημάτων για την πραγματοποίηση της δεντροφύτευσης.
Παρά ταύτα, η δημοτική αρχή ανήμπορη να φροντίσει το πράσινο και να αξιοποιήσει τους ελεύθερους χώρους της πόλης, ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και τις ψευτοεπαναστατικές κορώνες του δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: