Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

"ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"

Aπό το http://stousagiousanargyrous.blogspot.com/

Υπόψη Δημοτικής Αστυνομίας
Δήμου Αγίων Αναργύρων
ΕΝΤΑΥΘΑ
Αξιότιμοι κύριοι Αστυνόμοι (και αστυνομικίνες),
Ως νομοταγής πολίτης του δήμου Αγίων Αναργύρων Αττικής διάβασα τις προάλλες το φυλλάδιο του δημάρχου μας αναφορικά με την ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας.
Στο εν λόγω φυλλάδιο, προτρέπονται οι δημότες να καταγγέλουν κάθε είδους αυθαιρεσία, οι δε δημοτικοί αστυνόμοι (και αστυνομικίνες) να σπεύδουν να διαπιστώνουν και να επιβάλλουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
Συμμορφούμενος σήμερα πλήρως προς τα εντολάς του δημάρχου μας, σας καταγγέλλω επισήμως, ότι εδώ και ένα περίπου μήνα, στον χώρο των γραμμών, από τον οποίον ο λαοπρόβλητος δήμαρχός μας εξεδίωξε τον ποταπό λουλουδοπώλη, σταθμεύει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ το παρακάτω όχημα.
Για λόγους επρεπείας τε κι'ευγενείας, οι πινακίδες του προαναφερομένου οχήματος δεν δημοσιοποιούνται, βρίσκονται όμως στη διάθεσή μας και μπορούν να σας κοινοποιηθούν ανά πάσα στιγμή.
Σημειώνω προσέτι, ότι μια και μοναδική φορά που επιχείρησα να σταθμεύσω το δικό μου όχημα στο ίδιο σημείο για τρία λεπτά (ίνα ηγοράσω εν βιβλίον από παρακείμενο βιβλιοπωλείο) μου εγένοντο συστάσεις από διερχόμενο δημοτικό αστυνομικό.
Παρακαλώ θερμώς για τις άμεσες ενέργειές σας.
Διατελώ
Ο κρυπτόμενος πίσω από επιχειρηματικά συμφέροντα
Αρτέμης Μάτσας
ΥΓ: Αν παρ'ελπίδα ο κάτοχος του προαναφερόμενου οχήματος είναι εις εκ των καταβαλλόντων 85,000 ευρώ στον πολυχρονεμένο μας δήμαρχο και επενδυόντων 400,000 ευρώ για το υπό ανέγερση "Πολιτιστικό Κέντρο" της κεντρικής μας πλατείας, παρακαλώ όπως αγνοήσετε την καταγγελία μου, υπόσχομαι δε να υποβάλλω εαυτόν σε 400 αυτομαστιγώματα, δημόσια και με τον υιόν Μαξούρα να κρατά τον λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: