Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

"Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ"

Από το http://stousagiousanargyrous.blogspot.com/

Το συζητούν πλέον όλοι : μέσα στον πανικό του ο "σοσιαλιστής" δήμαρχος έχει αρχίσει και παίρνει τηλέφωνα διάφορους πρώην "συντρόφους" για να απολογηθεί για το Βούκινο, αλλά και για να τους πείσει να μιλήσουν σε άλλους για τις αγαθές του προθέσεις.
Το διαρκώς επαναλαμβανόμενο μότο του είναι "...εμείς πήγαμε να βγάλουμε κανα φράγκο για το δήμο κι'αυτοί έπεσαν να μας φάνε..." (κι'όπως έχω χιλιοπεί όχι διαψεύσεις).
Δυστυχώς δεν δύναμαι να γράψω τι ακριβώς εισπράττει απ'αυτές του τις απελπισμένες προσπάθειες (κάτι από τα τρία που λέει κι'ο λαός μας).
Μπορώ όμως να πω ότι μερικοί "αριστεροί" σπεύδουν να συμφωνήσουν μαζί του ή, τουλάχιστον, να συμπαρασταθούν.
Κρίμα και πάλι κρίμα.
Μαθαίνω επίσης, ότι ο "σοσιαλιστής" δήμαρχος προσπαθεί να κάνει κατ'ιδίαν συναντήσεις με πολιτικούς φορείς και δημοτικές παρατάξεις για το ίδιο θέμα.
Και δικαίωμά του αφού έτσι του συνέστησε ο δημοσιοσχεσίτης του Takis.
Σάμπως η πρώτη πατάτα είναι που θα κάνει;
Τι γίνεται όμως μ'αυτούς που δέχονται τα τηλεφωνήματα;
Η άποψή μας είναι πως ΚΑΜΙΑ συνάντηση δεν πρέπει να γίνει.
Ο Σαράντης καλύπτει μια τεράστια παρανομία που γίνεται στο κεντρικότερο σημείο του δήμου μας. Και τώρα που τον πήραν χαμπάρι ακόμα και μερικοί δικοί του, αντί να πράξει τα αυτονόητα, το ρίχνει στην παραπληροφόρηση και τις προσπάθειες διχασμού.
Οι πολιτικοί φορείς και οι δημοτικές παρατάξεις δεν πρέπει να νομιμοποιήσουν αυτό το σκάνδαλο με το να προσέλθουν σε συζήτηση μαζί του.
Γιατί ο "σοσιαλιστής" αυτό επιζητά : συμμάχους στη παρανομία.
Έτσι αντιλαμβάνεται τη διοίκηση, μέχρι εκεί φτάνει η επάρκεια η δική του και του δημοσιοσχεσίτη του.Θέλει σοβαρή και διεξοδική συζήτηση;
Μπορεί να την έχει, αλλά με νόμιμες διαδικασίες.
Ας προσκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, ανοιχτό σε όλους τους δημότες (στη Μαρία Έλενα ας πούμε) και με τηλεοπτική κάλυψη (οπερατέρ τσιράκια έχει).
Και πριν το δημοτικό συμβούλιο ας δώσει στην αντιπολίτευση όλον τον φάκελο του Βούκινου κι ας αφήσει τις παπάρες περί δημοτικής ανώνυμης εταιρείας που δεν υποχρεούται να δίνει στοιχεία σε ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ δημοτικούς συμβούλους.
Τι διάολο τον πληρώνει τον δικηγόρο; Ας τον συμβουλευτεί και λίγο.
Κι εκεί, ας αφήσει όποιον θέλει να τοποθετηθεί, κι'αν τολμά, ας αντικρούσει τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης, ας κατανομάσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα που βλακωδώς έβαλε τον Δρόσο να τσιρίζει, ας ξεσκεπάσει τους συκοφάντες.
Θέλει να φανεί πως καίγεται για τα συμφέροντα των δημοτών;
Ας σταματήσει τώρα όλες τις παράνομες εργασίες στο Βούκινο μέχρι τη σύγκληση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.
Έχει κάθε έννομο συμφέρον και μπορεί να το κάνει σε μία ώρα.
Θα κάνει τίποτα απ'όλα αυτά;
Όχι βέβαια.
Αν ο "σοσιαλιστής" ενδιαφερόταν πραγματικά για το δήμο θα είχε φανεί μέσα σ'αυτά τα τρία χρόνια.
Αν τον ενδιέφερε η οικονομική ευρωστία του Βούκινου θα είχε στείλει σπίτια τους όσους το διαχειρίζοταν μέχρι τώρα (ξέρετε, την παρέα με τα κομπολόγια που όλη μέρα ξεροστάλιαζε στο Βούκινο και σαλιάριζε με τις πιτσιρίκες-διακοσμήτριες που δήθεν έφερνε για ανακαίνιση) και δεν θα τους βόλευε όλους στην ΓΑΙΑ Α.Ε.
Ας αφήσει λοιπόν τις κουτοπονηριές κι ας τρέξει πάλι να βάλει πλάτη στον "αφανή ιδιώτη" ενοικιαστή γιατί από βδομάδας τα πράγματα μάλλον θα ζοριστούν.
Τόσο θέλει, τόσο μπορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: