Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Προσπάθεια συκοφάντησης έχουν αρχίσει κύκλοι και συνεργάτες του δημάρχου εναντίον φίλων και στελεχών της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Αφορμή έχει σταθεί η επιθετική στάση και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε με πρωτοβουλία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για την ιδιωτικοποίηση της Πλατείας.
Η στάση αυτή έχει ενοχλήσει το επιτελείο του δημάρχου που επιχειρεί με φτηνά επιχειρήματα να συκοφαντήσει τον αγώνα της δημοτικής παράταξης που ηγείται ο κ.Ραυτόπουλος.
Ηδη τα υπονοούμενα από τους υποστηρικτές της δημοτικής αρχής ότι η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα έχει εξοργίσει τα στελέχη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ .
Μάλιστα καταγγέλλουν τον "δήμαρχο Ν. Σαράντης ότι αντί να δώσει ως όφειλε συγκεκριμένες απαντήσεις, λειτούργησε ως κοινός συκοφάντης, επιχειρώντας να αφήσει υπονοούμενα για σχέσεις της παράταξής μας με επιχειρηματικά συμφέροντα κ.λ.π."
Μάλιστα συνεργάτες του κ Σαράντη διαρρέουν κι άλλα διάφορα φαρμακερά υπονοούμενα εναντίον του κ. Ραυτόπουλου και το ΚΚΕ(μέχρι και για την συνδικαλιστική του δράση στον ΟΣΕ) με σκοπό να απαξιώσουν την κριτική που κάνει η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αλλά και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις για το ξεπούλημα του δημοτικού αναψυκτηρίου
Πάντως το θέμα (εκτός από τη Βουλή) σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει φτάσει μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο και πιθανόν στη πορεία να δούμε σημαντικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: