Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

"ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ..."

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/

Η Δημοτική Αναγέννηση δημοσιεύει την επιστολή(;) του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Αγίων Αναργύρων ΓΑΙΑ Α.Ε., συμπολίτη μας κ. Γεωργίου Δρόσου Παππά, προς τον εισαγγελέα... κ. Αριστομένη Μπολώτα(;).

Σύμφωνα λοιπόν με την επιστολή αυτή, ο κ. Δρόσος καταγγέλλει πώς: "Μερικοί, ευτυχώς ελάχιστοι, εξυπηρετούν συγκεκριμένες μικροπολιτικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες, και συγκεκριμένα τις επιδιώξεις εκείνων των επιχειρηματιών που αντιμετωπίζουν ως ανταγωνιστή τους, όποιον λειτουργεί το Αναψυκτήριο της Κεντρικής Πλατείας του Δήμου μας..."
Αγαπητέ κ. Δρόσο,
σας υπενθυμίζουμε πως, κάποιος που διατυπώνει τέτοιες καταγγελίες εάν δεν κατονομάσει, αυτή τη στιγμή με αποδεικτικά στοιχεία, ποιοι εξυπηρετούν, ποιες επιχειρηματικές σκοπιμότητες και ποιών επιχειρηματιών, τότε δεν είναι μόνο συκοφάντης - δημοκόπος αλλά, σίγουρα είναι και η έμμισθη "φιλιππινέζα" του οποιουδήποτε επιχειρηματία - ενοικιαστή..

Η καταθέτετε Τιμή στο τραπέζι και διασύρετε τους διαπλεκόμενους ή φορέστε αυτή την χαριτωμένη... ποδίτσα, κατά το κοινώς λεγόμενο σας περιμένουν κουδούνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: