Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Κ.ΓΚΑΒΕΡΑΣ:"ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ"

Επειδή η μνήμη μερικών αξιωματούχων της διοίκησης Σαράντη είναι επιλεκτική ας θυμηθούμε τι έλεγε μόλις πριν από τρία χρόνια ακριβώς(στις τελευταίες δημοτικές εκλογές)ο πρώην δημοτικός σύμβουλος ΚΟΥΛΗΣ ΓΚΑΒΕΡΑΣ σε επίσημη ανακοίνωση που έκανε σε τοπικές εφημερίδες και μέσω της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ που μοίραζε στους δημότες την σχετική ανακοίνωση με τον τίτλο «Ποιο ΠΑΣΟΚ σύντροφοι».
Ένας άνθρωπος ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΚΑΒΕΡΑΣ με μεγάλη και σημαντική διαδρομή στα δημοτικά δρώμενα και σίγουρα από τους πιο έντιμους στο χώρο του.
Διαβάστε λοιπόν παρακάτω ένα απόσπασμα για όσα συνέβαιναν τότε με τον κ.Σαράντη και το περιβόητο χρίσμα.
Το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ δεν το δίνουν οι ήλιοι που κατακλύζουν τους δρόμους των Αγίων Αναργύρων.
Θα το δώσει ο λαός που έχει μνήμη και ξέρει να τιμωρεί τους παραχαράκτες και τους καιροσκόπους.

Και συνεχίζει
Ο λαός των Αγίων Αναργύρων βλέπει ότι κανένα από τα δοκιμασμένα μέλη του κόμματος,δημοτικοί σύμβουλου ή ενεργά και δραστήρια μέλη κοινωνικά καταξιωμένα,δε βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Σαράντη.
Και εντέλει "σύντροφοι το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, αλλά όχι "εκεί" που το θέλουν κάποιοι."
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
ΚΟΥΛΗΣ ΓΚΑΒΕΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Σημειώστε "καιροσκόπος" και "παραχαράκτες" είναι οι αναφορές που γίνονται εναντίον του κυρίου Σαράντη από ένα ιστορικό στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Μήπως πρέπει να απαντήσει... έστω και καθυστερημένα ο επικοινωνιολόγος στις προσβλητικές εκφράσεις που χρησιμοποεί ο κ.Γκαβέρας εναντίον του σημερινού δημάρχου;Λίγο δύσκολο ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: