Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ο ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ "ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ένα από τα πολλά μηνύματα που μας έστειλαν οι αναγνώστες μας σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του νυν δημάρχου Νίκου Σαράντη σχετικά με το αναψυκτήριο αλλά και για τον αείμνηστο δήμαρχο Νίκο Αποστόλου λέει τα εξής:

"Οργή και αγανάκτηση με γέμισαν όσα διαβάζω στα blogs και με τα οποία ο ελισσόμενος Δήμαρχος Σαράντης ΑΣΧΥΜΟΝΕΙ αδιάντροπα σε βάρος του αείμνηστου Δημάρχου μας Σπύρου Αποστόλου.
Θα έπρεπε να προσέχει πολύ όταν αναφέρεται στον ευεργέτη του και όχι να συμπεριφέρεται ως ο αχάριστος του γνωστού αποφθέγματος "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος".
Διότι , αν σήμερα ο κ. Σαράντης "καμαρώνει" ως Δήμαρχος, το οφείλει πρώτα στον αείμνηστο Σπύρο και μετά στον άλλο Δήμαρχο , τον κ. Νίκο Ταμπακίδη τον οποίο, "έθαβε" και ψευδολογούσε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ για να του "φάει" το "χρίσμα".

Συμπεριφορά πλήρως αναίσχυντη και ιταμή σε βάρος και των δύο ευεργετών του.
Εκείνο όμως που με εξόργισε περισσότερο, επειδή γνωρίζω καλά τα της περιόδου Αποστόλου, είναι τα αλλεπάλληλα ψεύδη του για το αναψυκτήριο.

Θυμίζω στον κ. Σαράντη ότι το αναψυκτήριο αυτό , ο Σπύρος μας, το είχε κάνει ΔΗΜΟΤΙΚΟ και το λειτουργούσε ο Δήμος.
Δεν το παρέδωσε σε ιδιώτες , όπως ο ίδιος κάνει σήμερα.
Είχε πάρει "επαναστατικό δικαίω" τον χώρο όπου έφτιαξε τον χώρο της πλατείας "Κοκκινόπουλου" για να έχουν ελεύθερους χώρους οι δημότες.

Σήμερα και σε αυτή την πλατεία υπάρχει αναψυκτήριο που εκμεταλλεύεται ιδιώτης. Το ίδιο συμβαίνει και στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη.
Και το εκεί αναψυκτήριο το εκμεταλλεύεται ιδιώτης και συνεργάτης του κ. Σαράντη από το αγωνιστικό μετερίζι της "δεξιάς".
Το αντάλλαγμα , τουλάχιστον το φανερό, είναι να εκδίδει την εφημερίδα που τον "στηρίζει" κάθε μήνα.
Ο κ. Σαράντης, γνωστός πολέμιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του Ανδρέα Παπανδρέου (διακρίθηκε ιδιαίτερα το "βρώμικο ΄89") ,τα χρόνια που φοιτούσε στη "Μορφωτική Λέσχη", αφού πέρασε από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, κατέληξε στα χρόνια του Σημίτη, ως ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ας τον …χαίρονται.
Αυτό όμως δεν του δίνει καθόλου το δικαίωμα να υβρίζει πρόσωπα-αξίες που άφησαν στο τόπο ανεξίτηλες θετικές μνήμες.
Η πράξη του , να στραφεί εναντίον του Σπύρου για να δικαιολογήσει τις αβελτηρίες του σε όσα σήμερα κάνει, ελέω ΠΑ.ΣΟ.Κ και σε βάρος της πόλης μας, καθόλου δεν του δίνει το δικαίωμα να ενεργεί ως αναίσχυντος πατροκτόνος και να βυσσοδομεί σε βάρος ανθρώπων που θα έπρεπε να τους έχει ως "εικόνισμα".
Συγνώμη σου ζητάμε Σπύρο μας εμείς , γιατί ο άνθρωπος που εσύ ωφέλησες και ανέδειξες, δεν έχει την λεβεντιά να σε τιμήσει όπως θα σου έπρεπε.

Αντίθετα ασεβεί και συκοφαντεί τη μνήμη σου.
Εμείς που σε ζήσαμε και σε αγαπήσαμε χωρίς να σε λεηλατήσουμε, σου ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη και διατηρούμε τη μνήμη σου α ξ ε θ ώ ρ ι α σ τ η ".
Ο συναγωνιστής σου Α.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: