Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

"ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ..."

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/

Το διαβάσαμε και αυτό!!! ...σε τοπικό blog..
"...Τι κρύβεται πίσω άραγε από τον πόλεμο που δέχονται οι άμοιροι ενοικιαστές του αναψυκτηρίου;"
Η αναφορά γίνεται για τους ενοικιαστές του δημοτικού αναψυκτηρίου της κεντρικής πλατείας, του Δήμου Αγίων Αναργύρων.
.Εσείς φίλες και φίλοι αναγνώστες του blog,
ξέρετε πολλούς "άμοιρους" που διαθέτουν στο παντελόνι τους ζεστά - ζεστά 80.000 €; Τόσα έδωσαν για προκαταβολές ενοικίων.
Ξέρετε πολλούς "άμοιρους" που έχουν καβάτζα 400.000 €; Τόσα θα ρίξουν οι εν λόγω στο αναψυκτήριο, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του oikoy Nikos-Takis.
Αντιθέτως, εμείς ξέρουμε... ένα "άμοιρο" ζευγάρι ηλικιωμένων συμπολιτών μας, που ζουν με την πενιχρή σύνταξη του συζύγου, οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο ενός επίσης ηλικιωμένου "εκδότη" ψευτοοικολόγου και ενός δημοτικού μας άρχοντα.
Που με ψευδείς ισχυρισμούς περί, παρακώλυσης συγκοινωνιών και παρεμπόδισης 10.000 λαού!!! από την ιδιοκτησία τους (που νομίμως κατέχουν εδώ και πέντε δεκαετίες), προσπαθούν να τους ξεπαστρέψουν προς χάριν του "συντομότερου δρόμου" για τις οικοδομικές επιχειρήσεις, τζίρου κάποιων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που εκτελούνται λίγο παρακάτω απ' αυτούς.
Το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον και τα στοιχεία και έγγραφα που έχει το blog καταδεικνύουν την συνέργεια στην προσπάθειά τους αυτή, καθώς και την δικαστική ταλαιπωρία αυτών των ανθρώπων με επανειλημμένες αθωώσεις από την ποινική δικαιοσύνη.
Όχι τίποτα άλλο,
αλλά για να διαπιστώσετε την ατιμία, την απανθρωπιά και την αναλγησία κάποιων που τολμούν να πουν ότι, ήταν μαθητές του Δημάρχου που δίδαξε την Ανθρωπιά και την Δημοκρατία, του Ανθρώπου που ήταν Δήμαρχος και Πατέρας όλων των Δημοτών, του αείμνηστου Σπύρου Αποστόλου.
.
Δελτίο τύπου του Δήμου για το αναψυκτήριο
δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: