Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΡΑΝΤΗ

Να πούμε ένα μεγάλο εύγε για το πόσο διασκεδάσαμε με την επισήμανση από το http://dimotis-agan.blogspot.com/ ότι τα blogs του "oikoy Nikos kai Takis" είναι ανορθόγραφα και προδίδουν με ανόητο τρόπο το αφεντικό τους .
Εμάς παιδιά του http://dimotis-agan.blogspot.com/δεν μας πειράζει η ανορθογραφία του επικοινωνιολόγου του δημάρχου ,ούτε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που τυγχάνει όπως σχεδόν όλοι γνωρίζουν να είναι και αδελφός του δημάρχου Νίκου Σαράντη.

Έτσι κι αλλιώς τον σημερινό δήμαρχο Νίκο Σαράντη δυστυχώς τον σέρνει ο αδελφός του σε δρόμους αντιδημοκρατικούς και λάσπης πότε εναντίον των κομμουνιστών και πότε ανθρώπων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο Δήμο όπως ο αείμνηστος Σπύρος Αποστόλου αλλά και εναντίον προσωπικοτήτων που τον ευεργέρτησαν όπως ο πρώην δήμαρχος Νίκος Ταμπακίδης.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στις επιθέσεις που έχουν δεχτεί πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι διότι η προοδευτική ευαισθησία του Νίκου Σαράντη και του αδελφού του εξαντλείται σε συστάσεις που έκαναν ...στις πλαστογραφίες τους Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό που μας ενοχλεί είναι ότι δεν απαντάει ο Τάκης Σαράντης (δηλαδή το γραφείο τύπου του δημάρχου) έστω και μέσω των ανορθόγραφων blog που διαθέτει σε όσα εγκαλούν τη δημοτική αρχή οι δημοτικές παρατάξεις.

Γιατί δεν απαντάει με επιχειρήματα στα μεγάλα προβλήματα του δήμου που έχει δημιουργήσει η ανεπάρκεια του αδελφού του ειδικά για την καθαριότητα και πράσινο που τόσο διαφήμιζε προεκλογικά ότι θα αναπτύξει στην περιοχή.

Γιατί δεν απαντάει τεκμηριωμένα, στα αίσχη που έχουν συμβεί με το δημοτικό αναψυκτίριο της πλατείας

Και γιατί δεν απαντάει για ποιο λόγο υπερχρέωσε τον δήμο με δάνεια και φόρτωσε με δημοτικά τέλη τους κατοίκους της περιοχής.
Γιατί δεν απαντά τι θα γίνει τώρα με το Πάρκο Α.ΤΡΙΤΣΗΣ που ο πατρώνος του εκλέχθηκε και βουλευτής...

Φυσικά σοβαρές απαντήσεις δεν περιμένουμε αλλά τουλάχιστον ας στείλει ο κ.Σαράντης τον αδελφό του σπίτι του να ξεκουραστεί γιατί προβλέπουμε ότι αν συνεχιστεί η ίδια επικοινωνιακή τακτική αυτός που θα πάει για ξεκούραση θα είναι ο ίδιος ο δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: