Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Από το http://stousagiousanargyrous.blogspot.com/

Όποιοι πίστεψαν πως το θέμα θα κλείσει...Όποιοι για μερικές χιλιάδες ψωροευρώ νόμισαν πως μπορούν να χαρίζουν δημόσιους χώρους σε "αφανείς" ιδιώτες...Όσοι θεωρούν εαυτούς υπεράνω νόμων ...
Είναι ώρα να βγουν και ν'αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες τους απέναντι στο λαό των Αγίων Αναργύρων και να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια με τις "συνελεύσεις" της γειτονιάς, τα ανέξοδα φυλλάδια περί "εθελοντικής συμμετοχής" των δημοτών (αλήθεια φέτος τα θυμήθηκαν;) και τους πασόκους κλακαδόρους "ακροατές".
Στην κεντρική πλατεία του δήμου συντελείται ένα τεράστιο σκάνδαλο.
Η δημοτική διοίκηση δεν ξέρει, δεν είδε, δεν έμαθε ...Μόνο εισέπραξε ενοίκια 1,5 χρόνου προκαταβολικά ...
Για τα υπόλοιπα ευθύνονται μόνον οι "αφανείς" ιδιώτες ...Λες και μιλάμε για ιδιωτικό οικόπεδο των ηγεμόνων "αδελφών" ...
Οι εξελίξεις τρέχουν και, απ'όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, αυτό είναι μόνον η αρχή.
Το ΚΚΕ κατέθεσε ήδη ερώτηση στη Βουλή.
Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ προχώρησε σε εξαιρετικά εμπεριστατωμένη καταγγελία προς την Πολεοδομία Δυτ. Αττικής, από την οποία περιμένουμε επιτέλους να σταθεί στο ύψος της κι'ας κατοικοεδρεύει στο ΑΙΓΑΛΕΩ (το πιάσατε το υπονούμενο...).
Κατέθεσε επίσης επιστολή προς τη ΓΑΙΑ δημοτική ανώνυμη εταιρεία, με την οποία της ζητά να πράξει τα αυτονόητα :
να καταγγείλει τη σύμβαση με τους "αφανείς" ιδιώτες ως αποκλειστικά υπαίτιους για τις παράνομες εργασίες στην κεντρική πλατεία.
Μαθαίνουμε επίσης, πως σήμερα (ή αύριο το αργότερο) ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή (υπόψη της νέας "αυθαιρετομάχου" υπουργού Περιβάλλοντος).
Υπάρχει και σκέψη κατάθεσης του πλήρη φακέλου (εκτός από τα έγγραφα που ο "σοσιαλιστής" δήμαρχος αρνείται πεισματικά να δημοσιοποιήσει) στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και, μάλιστα, προσωπικά στον κύριο Ρακιτζή.
Υπάρχουν κι'άλλα πολλά στα σκαριά, αλλά θα τα πούμε εν καιρώ.
Υπάρχει, τέλος, και η πρόσκληση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία την Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2009 και ώρα 6 το απόγευμα.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.
Κι'επειδή το Δημαρχείο δεν είναι μακρυά, καλό θα ήταν να παρευρεθούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (δηλαδή και της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ) μπας και καταλάβουν επιτέλους τι σημαίνει είμαι δημοτικός σύμβουλος άρα αγωνίζομαι για τα συμφέροντα των δημοτών κι'όχι παρευρίσκομαι στις προεκλογικές συγκεντρωσούλες του "σοσιαλιστή" δημάρχου κατά το γνωστό "μνήσθητι μοι Κύριε" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: