Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ

Λοιπόν εμείς μπορεί να είμαστε ανώνυμοι αλλά θα σας πούμε τι "κακό" παθαίνουν... οι επώνυμοι στο δήμου μας.
Να ενημερώσουμε ξανά τους δημότες ότι εδώ και ενάμισι χρόνο με "αδιάβλητες διαδικασίες" έχει αναλάβει την διαχείριση δημοτικού αναψυκτηρίου στην Ανάκασα ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας "Ανενταχτος Δημότης" κύριος Κώστας Γκαβούνας ο οποίος υποστηρίζει θερμά τη δημοτική αρχή.

Δικαιολογούμε λοιπόν το μένος του εναντίον παρατάξεων και ανθρώπων που τον ξεμπρόστιασαν και αποκάλυψαν άλλη μία "σχέση αγάπης και συμφέροντος" ανάμεσα στον εκδότη-επιχειρηματία Κώστα Γκαβούνα και στο δήμαρχο Νίκο Σαράντη.

Οπότε αναμενόμενη και η κριτική από όλα τα blog.

Tον συμβουλεύουμε λοιπόν να μην αντιδρά με ανυπόστατα κείμενα που δεν γράφει ούτε καν ίδιος άλλά όπως όλοι πλέον γνωρίζουν ο επικοινωνιολόγος και αδελφός του δημάρχου Τάκης Σαράντης.
Διότι αν συνεχίσει θα εκτεθεί ακόμη περισσότερο όταν άπαντες γνωρίζουν ότι είναι καραδεξιός και στηρίζει την "πράσινη" διοίκηση του δήμου.
Άραγε για πιο λόγο ένας δεξιός να υποστηρίζει πασόκους ;
Η απάντηση λέγεται φυσικά ΚΛΗΔΩΝΑΣ!

Πρώτοι από εδώ και δεν το λέμε με δόση αλαζονείας ,απλά έτυχε, όταν αποκαλύψαμε τα συμβάντα με το οικονομικό βούλιαγμα στο "Βούκινο" αλλά και την σχέση συμφέροντος με την ανάληψη από τον εκδότη του "Ανένταχτου" του δημοτικού αναψυκτηρίου στην Ανάκασα κάποιοι αξιωματούχοι της διοίκησης μας κατηγόρησαν για συκοφάντες και ψεύτες.

'Ελα όμως που δικαιωθήκαμε πανηγυρικά και όλα ήταν αλήθεια.

Έλα τώρα που όλες οι δημοτικές παρατάξεις τον καταγγέλλουν και τον χλευάζουν για την κατάντια του.

Είναι άλλη μία από τις επιτυχίες του αξιότιμου κυρίου Τάκη....

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η ομολογία στην αγαπημένη εφημερίδα του δημάρχου ενός από τους πιο αποτυχημένους δημοτικούς παράγοντες που πέρασε από τον τόπο του δήθεν κομματάρχη Ι.Ελαιτριβάρη ότι με την πρακτική που εφάρμοσε έσωσε αλλά συνάμα οδήγησε και σε χρεοκοπία το "Βούκινο" καταδεικνύει το μέγεθος της ασχετοσύνη του.

Λογικό λοιπόν να είναι να αντιδρούν οι "ψευτοσύντροφοι" όταν σας ξεμπροστιάζουν και με την σειρά μας λογικό είναι να αντιδράσουμε ακόμη πιο σκληρά στα νέα σκάνδαλα που έρχονται.

ΥΓ:Κάπου είδαμε ότι ο δήμος τιμά τον αείμνηστο δήμαρχο Σπύρο Αποστόλου .
Καλό είναι όλοι μας να παραβρεθούμε στην εκδήλωση και να διαμαρτυρηθούμε εναντίον του δημάρχου για τα απαράδεκτα που είπε εναντίον του ευεργέτη του σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: