Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

"Μαγειρέματα" για να παρουσιαστεί "απόφαση" για τον ΠΕΣΔΑ

Νέες παρατυπίες για τον ΠΕΣΔΑ: τελικά οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης απείχαν (όπως φαίνεται στην απόφαση που δημοσιεύτηκε παράνομα στη Διαύγεια) ή καταψήφισαν (όπως λένε τα πρακτικά που μας διένειμαν); 
Κανένα από τα δύο δεν ισχύει, ισχύει ότι τα "μαγειρεύουν" εκ των υστέρων για να προσδώσουν νομιμοφάνεια σε μια παράνομη "απόφαση"!
Τι συνέβη τελικά στην 38η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής; 
Αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η παράνομη απόφαση για τον ΠΕΣΔΑ Αττικής. Στη σελίδα 92 παρουσιάζει τις παρατάξεις που κατήγγειλαν την παρατυπία ως "απούσες". Χωρίς να έχουμε δηλώσει αποχή από τη διαδικασία (που είχε διακοπεί και δεν ξανάρχισε ποτέ), αποφασίζει -καθώς φαίνεται- για μας ο Πρόεδρος αυτοβούλως!
Έλα σου όμως που στα Πρακτικά (προσωρινά) που δόθηκαν επίσης στις παρατάξεις σήμερα (βλ. φωτο κάτω) φαινόμαστε να έχουμε ψηφίσει "ΚΑΤΑ", χωρίς βέβαια ποτέ να έχουμε σηκώσει το χέρι μας σε καμία ψηφοφορία. Και πάλι ο Πρόεδρος αυτοβούλως αποφάσισε τι ψηφίσαμε, αφού ψηφοφορία δεν πραγματοποιήθηκε.

Περιμένουμε και το βίντεο από τη συνεδρίαση μήπως έχουν εκεί μοντάρει κάποια... τρίτη εκδοχή για το αποτέλεσμα μιας ψηφοφορίας που δεν διεξήχθη ποτέ!



Τα πράγματα θα ήταν αστεία αν δεν ήταν πολύ σοβαρά: πρόκειται για μα θεσμική εκτροπή. Ει΄σήγηση δεν υπήρξε ποτέ.Η απόφαση που βγήκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι πάνω από 100 σελίδες, και δεν αναγνώστηκε ποτέ στο συμβούλιο. Στη συνέχεια η συνεδρίαση διακόπηκε και αργότερα ο Πρόεδρος πήρε αυθαίρετα το μικρόφωνο και από τα έδρανα της Δύναμης Ζωής (και όχι από το προεδρείο) ανακοίνωσε αποτέλεσμα ψηφοφορίας που δεν έγινε ποτέ.
Τα βίντεο που θα δείτε εδώκαταγράφουν αδιάψευστα ότι δεν έγινε καμία ψηφοφορία. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της διακοπής, 7 περιφερειακοί σύμβουλοι καταθέσαμε στα πρακτικά αίτημα αναβολής (βλ. φωτό 3). Αν η συνεδρίαση είχε ξεκινήσει ξανά, ο Πρόεδρος θα έπρεπε να βάλει σε ψηφοφορία το αίτημά μας ΠΡΙΝ βάλει σε ψηφοφορία την εισήγηση για ΠΕΣΔΑ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, γιατί πολύ απλά η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε.
Γι΄αυτό το λόγο ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ τα πρακτικά και την απόφαση και αποφασίζει ο Πρόεδρος από μόνος του να παρουσιάσει παρατάξεις και συμβούλους ως απέχοντες, χωρίς ποτέ  να έχει δηλώθεί κάτι τέτοιο. Και πάνω στη "βιασύνη" τους πρόδίδονται μόνοι τους, αφού αλλάζουν τις αποφάσεις απόμέρα σε μέρα. Η δημοκρατία στα καλύτερά της!


Η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και η "απόφαση" που παρουσιάζεται είναι άκυρη, και τα Πρακτικά επίσης, καθώς δεν καταγράφουν την πραγματικότητα.
Με τον αγώνα των κατοίκων της Αττικής θα ακυρώσουμε και την "απόφαση" και την υλοποίηση του σχεδίου των εργολάβων για τα σκουπίδια στην Αττική!

ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια: