Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

"Φωνή του λαού": Για μία πιο ανθρώπινη πόλη για εμάς και τα παιδιά μας!

Αγαπητοί, συνδημότες- συνδημότισσες, 
φίλες και φίλοι των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού. 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη ¨Φωνή του λαού¨, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη της ολομελή σύσκεψη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17:30 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του παλαιού Δημαρχείου των Αγίων Αναργύρων. 
Κατόπιν αρκετών συζητήσεων για τη σημερινή γκρίζα κατάσταση της πόλης μας, αποφασίσαμε όλοι μαζί, (σύμφωνα με την Ιδρυτική διακήρυξη που Δημοσιεύτηκε στο φύλλο του Ιουνίου στην τοπική εφημερίδα «Φωνή λαού») να συμμετάσχουμε στις Δημοτικές εκλογές του 2014. Αποφασίσαμε προγραμματίζοντας ανοικτές συνελεύσεις με τους όλους τους συνδημότες μας σε κάθε συνοικία, σε κάθε γωνιά του Δήμου και αφού κάνουμε διάλογο μαζί τους, να καταγράψουμε όλα του τύπου τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας μέσα στην πόλη που αγαπάμε και έχουμε επιλέξει για να ζούμε . 
Συνδημότες και συνδημότισσες, 
Το δικαίωμα σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ανήκει ανεξαιρέτως σε όλους μας! 
Οι πόλεις μας οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό, υποφέρουν από την συνεχή υποβάθμιση των τελευταίων χρόνων, όπου καθημερινά από την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, χάνουμε πλήθος ευκαιριών για την ανάπτυξη της πόλης μας. Έχει έρθει η ώρα λοιπόν, για μια ουσιαστική και πραγματική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης μας και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Δεν μπορούμε όμως να περιμένουμε τίποτα από κανέναν, αν εμείς πρώτα, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, δεν ενδιαφερθούμε για το σπίτι μας, την αυλή μας, τη γειτονιά μας. Η πόλη μας είναι δική μας υπόθεση και ενωμένοι μόνο μπορούμε να αναστρέψουμε την σημερινή γκρίζα πραγματικότητα που έχει προκληθεί από τα κακώς κείμενα της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Σας καλούμε να πλαισιώσετε τη «Φωνή του λαού», σας καλούμε να συσπειρωθείτε μαζί μας, να σχεδιάσουμε και να αποφασίσουμε όλοι μαζί για τη ριζική αναβάθμιση της γειτονιάς μας, της πόλης μας. 

 Όλοι μαζί οι Δημότες μπορούμε! 
Ας γίνουμε η αρχή του μπολιάσματος 
Για μία πιο ανθρώπινη πόλη για εμάς και τα παιδιά μας! 
Μ’ εκτίμηση, 
Για τη «Φωνή του λαού» 
Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: