Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Συνεργασία σε κάποιες περιφέρειες και ΔΗΜΟΥΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Καμμένος

Πρόσκληση για επάνοδο στο κόμμα όσων έφυγαν, αλλά και σε όσους δεν ψήφισαν τα μνημόνια, απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος σήμερα μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ.Καμμένος, που διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε στόχο να κάνουμε άλλο μαγαζί, όπως τα σενάρια που ακούστηκαν για την Ελιά» απορρίπτοντας κατ” ουσίαν την πρόταση του Βύρωνα Πολύδωρα, αναφορικά με τις επικείμενες τοπικές εκλογές είπε ότι όπου επιτρέπουν οι συνθήκες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κατεβάσουν δικά τους ψηφοδέλτια. Ωστόσο συμπλήρωσε: «Όπου οι τοπικές κοινωνίες τα βρίσκουν μεταξύ τους και χωρίς να παραβιάζονται οι κόκκινες γραμμές μας κυρίως στα εθνικά θέματα θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μεγάλο αντιμνημονιακό τόξο. Μην το φοβάστε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα είπε πως «εάν στον Πειραιά ο ΣΥΡΙΖΑ μας ακολουθήσει είναι καλοδεχούμενος» ενώ εάν σε άλλη πόλη ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάσει υποψήφιο που συμφωνεί με τις αρχές των Αν.Ελ. τότε θα υπάρξει συνεργασία. Απέκλεισε πάντως συνεργασία με την Κουμουνδούρου στη Θράκη, όπου υπάρχουν έντονες διαφωνίες.
Πρόσθεσε δε, πως θα υπάρξουν συνεργασίες στις περιφέρειες όπου θα στηριχτούν αντιμνημονιακοί υποψήφιοι, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα στηριχτούν υποψήφιοι που δεν θα έχουν ξεκάθαρες αντιμνημονιακές θέσεις.

 http://www.aftodioikisi.gr/kommata/sinergasia-se-kapoies-perifereies-me-ton-siriza-proaningeile-o-kammenos

Δεν υπάρχουν σχόλια: