Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Συναυλία διαμαρτυρίας των κατοίκων του Άτταλου

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/01/14 ΣΤΙΣ 8.00 Μ.Μ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕΛΙΝΑ (ΚΑΜΑΤΕΡΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΗΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑ

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι ............... 
Ένα κεραμίδι φτιάξαμε για να στεγάσουμε την οικογένεια μας –με θυσίες και ιδρώτα –αν δεν το χρωστάμε ακόμα-και βάλθηκαν τρόικα-κυβέρνηση –δήμοι, με τους δυσβάσταχτους φόρους, χαράτσια, υπέρογκα δημοτικά τέλη-και τις συνεχείς απειλές για πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, με στόχο να τα δώσουν στα κοράκια της «αγοράs»-τράπεζες, real estate, κ.α.
Φτάνουν πια οι εκβιασμοί και οι απειλές .............
 

Σ’ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ –ΑΝΕΡΓΟΥΣ –ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ -ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ της περιοχής μας, ήρθε η δημοτική αρχή Αγ. Αναργύρων-Καματερού να προσθέσει έναν ακόμα εκβιασμό, την είσπραξη της εισφοράς γης σε χρήμα με τα υπέρογκα ποσά για την περιοχή του ΑΤΤΑΛΟΥ - ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ.  
Καλούμε τη Δημοτική αρχή να υλοποιήσει τώρα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον εξώδικο συμβιβασμό, σε ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ, σύμφωνα με τις προτάσεις των κατοίκων και ΤΗΝ ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ «Η ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ»
 
Το δίλημμα είναι ένα: θα βάλει και αυτή το χέρι της στο να κινδυνεύσει να χαθεί το βασικό κοινωνικό αγαθό της κατοικίας για τους μεροκαματιάρηδες –συνταξιούχους- άνεργους-φτωχούς επαγγελματίες του Αττάλου; Αυτός ο αγώνας συνδέεται με την υπεράσπιση του κοινωνικού αγαθού της κατοικίας ενάντια, στη φοροληστεία που δεχόμαστε από την πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τα συνεχή χαράτσια και τους φόρους –σαν να καλούμαστε να πληρώσουμε ενοίκιο για το σπίτι μας που το φτιάξαμε με πολύ ιδρώτα ,αν δεν το χρωστάμε ακόμα σε κάποια τράπεζα που και αυτή μας απειλεί να μας το πάρει.
Αυτή η εισφορά γης δεν είναι πρόβλημα μόνο της γειτονιάς του Αττάλου αφού θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες γειτονιές που δεν έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο, αν, βέβαια, δεν το σταματήσουμε.
 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ» ΣΤΙΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ –ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 8/01/14 ΣΤΟ ΜΕΛΙΝΑ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Η ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΓΚΑ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΑΛΚΗΣ ΜΑΥΡΟΣ - ΤΑΣΟΣ ΖΑΝΤΖΑΣ
Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΤΤΑΛΟΥ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: