Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ!!! ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Σ.ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ και Γ. ΚΟΜΜΑΤΑ



Μετά από ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης της δημοτικής κίνησης "Αλληλεγγύη, η δύναμή μας" στους Αγ.Αναργύρους-Καματερό, σας ανακοινώνουμε επίσημα την αποδοχή της εκλογικής συνεργασίας που μας εκφράστηκε, από το συνδυασμό ¨Νέα Εποχή" και ο οποίος είχε διεκδικήσει το Δήμο Αγίων Αναργύρων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006, με επικεφαλής τότε, το γιατρό, Σταύρο Νικητόπουλο.

Βρισκόμαστε μπροστά στις κρισιμότερες αυτοδιοικητικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών, τόσο για τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού όσο και για την πατρίδα μας.

Παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες και μονοπαραταξιακές αντιλήψεις, συστρατευόμαστε σε μια κοινή προσπάθεια με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο το χειρουργό ορθοπεδικό, Γιώργο Κομματά.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ένα στόχο, να περάσει ο Δήμος στα χέρια των δημοτών, στα χέρια των ανθρώπων του μόχθου, της βιοπάλης, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, της νέας γενιάς, αλλά και των απομάχων της δουλειάς που έχουν οδηγηθεί από τις πολιτικές αυτές στο έσχατο σημείο ένδειας και εξαθλίωσης.
Για να φύγει επιτέλους ο Δήμος από τα χέρια των επαγγελματιών της πολιτικής.

 Αλλάζουμε το Δήμο, Αλλάζουμε την Ελλάδα, Αλλάζουμε την Ευρώπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: