Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ:ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Ο.Μ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


Το νέο συντονιστικό όργανο (Σ.Ο) που προέκυψε από τις εκλογές

της  Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Αναργύρων –Καματερού στις 13/12/15,   συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα 4/1/2016.

 Το συντονιστικό ασχολήθηκε με την κατανομή των χρεώσεων στα μέλη του και τον προγραμματισμό της δουλειάς της Ο.Μ για την επόμενη περίοδο με προτεραιότητα στην εξωστρεφή δράση της οργάνωσης .

Το συντονιστικό καλεί τα μέλη της Ο.Μ να στηρίξουν με κάθε τρόπο την συλλογική μας προσπάθεια για την οργανωτική ανασυγκρότηση και την ποιοτική αναβάθμιση της δουλειάς της Ο.Μ .

Στα πλαίσια αυτά θα λειτουργήσει με ευθύνη του συντονιστικού..
blogspot με τον τίτλο  :                    http://ag-anargiroi-kamatero.blogspot.gr/  με στόχο την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τις δράσεις της Ο.Μ , αλλά και την ανάδειξη τοπικών και γενικότερων προβλημάτων.

Καλούμε τα μέλη της Ο.Μ να στηρίξουν με την παρουσία τους  την ημερίδα της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ δυτικής Αθήνας για την ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ που θα γίνει στο δημαρχείο Περιστερίου  στις 9/1/2016 .

Αποφασίστηκε επίσης  η Ο.Μ να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 31/1/16  (ο χώρος θα ανακοινωθεί με νεώτερο δελτίο τύπου).



Το νέο συντονιστικό αποτελείται από τους συντρόφους.

ΔΑΜΠΟΛΙΑ ΕΦΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΑΚΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΚΛΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                                                                                                      Για το Σ.Ο
Ο συντονιστής Θωμάς Μπιζάς


















Δεν υπάρχουν σχόλια: