Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ

Με ρυθμούς χελώνας προχωρούν τα έργα του προαστιακού ενώ τη δικιά τους οδύσσεια ζουν χιλιάδες οδηγοί που κυκλοφορούν στους Αγίους Αναργύρους και θέλουν να πάνε σε διπλανούς δήμους.
Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχουμε δει καμία ουσιαστική αλλαγή που θα δώσει την απαραίτητη κυκλοφοριακή ανάσα που χρειάζεται ο δήμος μας αλλά αντιθέτως το οριστικό κλείσιμο της Μεσολογγίου έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι διπλανοί δρόμοι, το μποτιλιάρισμα να είναι συνεχές και η κίνηση των οχημάτων να έχει μεταφερθεί πλέον στις γειτονιές της πόλης μας.
Η δημιουργία νέων οδικών διαβάσεων όπως στην Αίνου και στην Στουρνάρα αλλά και η διαπλάτυνση της Ευβοίας και της Κ.Παλαμά θα δώσει έστω και στο παραπέντε το φιλί της ζωής ώστε να μην αποκοπεί κυκλοφοριακά η πόλη στα δύο.
Ελπίζουμε η δημοτική αρχή να αναθεωρήσει τις απόψεις της, να δράσει πιο δυναμικά και κυρίως να κάνει μια καινούργια προσπάθεια και να πιέσει τους εργολάβους με σκοπό να γίνουν οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις εκείνες που θα ωφελήσουν τους κατοίκους της ταλαίπωρης πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: