Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟΝ... "ΔΙΚΟ ΤΗΣ" ΤΡΙΓΚΑ

Διαβάσαμε, όσο αντέξαμε βέβαια, το Επιχειρησιακό Σχέδιο που παρουσίασε η διοίκηση του κ. Σαράντη έτσι όπως το δημοσίευσε το αξιόλογο blog της "Δημοτικής Αναγέννησης".
Εκεί και ανακαλύψαμε ότι κάποιοι ψεύδονται από την δημοτική αρχή όταν λένε ότι η κυβέρνηση δεν τους βοηθά ούτε τους στηρίζει οικονομικά γιατί ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και όχι στη ΝΔ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
- Για έκτακτες επιχορηγήσεις λειτουργικών δαπανών το 2006 (διοίκηση Τρίγκα) τα βεβαιωθέντα έσοδα του δήμου ήταν 538.194,16 ευρώ και τα εισπραχθέντα για το ίδιο έτος ήταν το ίδιο ποσό.
- Για έκτακτες επιχορηγήσεις λειτουργικών δαπανών το 2007 (διοίκηση Σαράντη) τα βεβαιωθέντα έσοδα ήταν 969.517,71 και τα εισπραχθέντα για το ίδιο έτος ήταν το ίδιο ποσό.
Δηλαδή με λίγα λόγια αποδεικνύεται πανηγυρικά ότι "κακιά" κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε μέσα σε ένα χρόνο παραπάνω 400 χιλιάδες ευρώ στην διοίκηση Σαράντη που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ενώ στην ουσία "έριξε' τον δικό της Τρίγκα.
Άρα διαψεύδονται τόσο ο δήμαρχος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που υποστήριζαν δημόσια ότι τους κοντράρει η κυβέρνηση και δεν τους δίνει λεφτά για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους.
Οι αριθμοί δυστυχώς για αυτούς τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: