Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Ανακοινώθηκε και επίσημα από το ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα του Νίκου Σαράντη για το νέο ενοποιημένο δήμο Άγιοι Ανάργυροι- Καματερό.
Τα κατάφερε λοιπόν για δεύτερη φορά ο Ν.Σαράντης να πάρει το χρίσμα από την Ιπποκράτους και όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά τα αντάρτικα θα είναι λιγότερα. Βέβαια όλοι θυμόμαστε ότι στις προηγούμενες εκλογές είχαμε πάθει ηλίαση από τον καταιγισμό αφισών και πανό με κυρίαρχο σύμβολο τον ήλιο του Κινήματος που προσπαθούσε να μας πείσει ότι αν και παλιός Συνασπιστής πιστεύει στο όραμα του σοσιαλισμού. Τελικά έπεισε μόνο του 26%. ου δήμου!
Οι δημότες μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια παρά τις μεγάλες υποσχέσεις και τις μεγαλεπήβολες δεσμεύσεις της διοίκησης Σαράντη που έλεγε πως δεν χρειάζονται λεφτά αλλά χρειάζονται μυαλά(κάτι μας θυμίζει αυτό ...) δεν είδαν σχεδόν καμία αλλαγή προς το καλύτερο.
Βέβαια ο άνθρωπος κατάφερε άλλα πράματα όπως
- να καταχρεώσει με δάνεια μη ανπτυξιακού χαρακτήρα τη πόλη.
- να αυξήσει δημοτικά τέλη και να βάλει τροφεία στους παιδικούς σταθμούς,
- να καταστρέψει τον Πευκώνα και να κάνει φιέστες μαϊμού για το Πάρκο Α.Τρίτσης με συμμάχους τους βολεμένους ψευτοοικολόγους των Αγίων Αναργύρων

- να επιτρέπει να πλαστογραφούνται αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου αναδεικνύοντας με αυτό το τρόπο την ανευθυνότητα και την αλαζονεία των στελεχών του.
- να υπογράφει ανύπαρκτα μνημόνια με τους "κακούς δεξιούς υπουργούς", να περηφανεύεται για τις παρανομίες του Βούκινου και να το παραχωρεί σε ιδιώτες.
- να αφήνει τη πόλη πνίγεται στο σκουπίδι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων και να αφήνει για μήνες απλήρωτους υπαλλήλους και προσωπικό του δήμου με αντίτιμο την προβολή των δημοσίων σχέσεων του κ. Σαράντη.

- να διοργανώνει αποτυχημένες συγκεντρώσεις για το 301 ΕΒ και να του γυρίζουν την πλάτη χιλιάδες δημότες γνωρίζοντας τους επικοινωνιακούς θεατρινισμούς των συγγενών του.
Υπάρχουν κι άλλα πολλά που μπορούμε να κατηγορήσουμε τη σημερινή διοίκηση η οποία για να δούμε θα τολμήσει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές να προβάλει τόσο πολύ τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ή θα την κάνει γυριστή και θα το παίζει οικουμενική...
Είναι λοιπόν χρυσή ευκαιρία από τους κατοίκους αυτής της πόλης να αποδοκιμάσουν στο πρόσωπο του νυν δημάρχου όχι μόνο την κυβερνητική πολιτική του ΔΝΤ και της Τρόικας αλλά κυρίως την αναλγησία και την ανικανότητα των καλοπληρωμένων μισθωτών και αποτυχημένων αξιωματούχων της διοίκησης Σαράντη.

Διότι οι συγκεκριμένοι κύριοι όχι μόνο κορόιδεψαν τους δημότες με τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσαν αλλά υποβάθμισαν την ζωή στην πόλη για καθαρά δικούς τους μικροκομματικούς λόγους.

1 σχόλιο:

ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΓ. ΑΜΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ, Η ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ- ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ, ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΙΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΙΚΑΝΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.