Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Μετατροπή του περιβαλλοντικού πάρκου σε πάρκο «καφετεριών»


Από το http://paratiritisagionanargyron।blogspot।com/

Με άλλες δυο προσκλήσεις συνεχίζεται (;) η μετατροπή του περιβαλλοντικού πάρκου σε πάρκο «καφετεριών» όπως ήδη το έχουμε χαρακτηρίσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας।
Οι δύο νεώτερες προσκλήσεις αφορούν τις κεντρικές καφετέριες, οι οποίες καθορίζεται ότι θα χρησιμοποιηθούν ως «Αναψυκτήριο με ενοικίαση ποδηλάτων» και «Καφενείο – Εστιατόριο – Ζαχαροπλαστείο».
Σας δίνουμε στον πίνακα που ακολουθεί τις κατώτατες τιμές «για μηνιαίο μίσθωμα… που αποτελεί και τη βάση του ελάχιστου μισθώματος για την εκμίσθωση του μισθίου» όπως περιγράφεται στις προσκλήσεις, που εξέδωσε η η διοίκηση του πάρκου για τη συμμετοχή των ιδιωτών στη διαδικασία.


Αναψυκτήριο – περίπτερο Λεωφόρου Δημοκρατίας
9 τ.μ. (3 τ.μ.).
400
Αναψυκτήριο – περίπτερο Λεωφόρου Φυλής
9 τ.μ. (3 τ.μ.)
400
Αναψυκτήριο – περίπτερο Λεωφόρου Χασιάς
9 τ.μ. (3 τ.μ.)
400
Οικο- αναψυκτήριο Κάτω Λίμνης
60 τ.μ.
1.000
Αναψυκτήριο – ενοικίαση ποδηλάτων
90 τ.μ.
900
Καφενείο – εστιατόριο – ζαχαροπλαστείο
100 τ.μ. (+40)
2.000


5.100
1 σχόλια

1 σχόλιο:

Οικοδόμος είπε...

Η διαχείριση του πάρκου χρειάζεται μια προσέγγιση που να έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο κι όχι το κέρδος. Όσο για τις όποιες «ανάγκες» των επισκεπτών του, θα μπορούσε ο δήμος (ή οι δήμοι;) που έχουν στη δικαιοδοσία τους το πάρκο, να δημιουργήσουν υποδομές και να τις εκμεταλευτούν προς όφελος των δημοτών.

Είναι γενική κατεύθυνση όμως το ξεπούλημα των πάντων στους «ιδιώτες». Δηλαδή στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Θα τους το επιτρέψουμε;