Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Τραγική εικόνα παρουσιάζει η κίνηση στην εμπορική αγορά των Αγίων Αναργύρων.

Το ένα λουκέτο πίσω από το άλλο βάζουν τα εμπορικά καταστήματα των Αγίων Αναργύρων.
Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική και όσοι κάνουν μία μικρή βόλτα στη πόλη θα τους πιάσει κατάθλιψη. 
Μάλιστα τώρα που κοντεύουμε προς το Πάσχα αντί η εμπορική κίνηση και οι αγορές να αυξάνονται γίνεται ακριβώς το αντίθετο.
Οι έμποροι βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και σιχτιρίζουν τόσο την κυβερνητική πολιτική του μνημονίου όσο και την σημερινή δημοτική αρχή που τους παραμύθιαζε ότι με την πραγματοποίηση του έργου του Προαστιακού θα αναπτυχθεί η τοπική αγορά.
Τζίφος....
Ακόμη θυμόμαστε τις υποσχέσεις του κ.Σαράντη προς τους επαγγελματοβιοτέχνες του δήμου ότι ο Προαστιακός θα εκτινάξει σε αγοραστική κίνηση τα μαγαζιά τους.
Τώρα αν μέχρι του χρόνου δεν βρίσκουμε κατάστημα να αγοράζουμε ούτε τα βασικά αγαθά τότε το τρενάκι θα το έχουμε μόνο για αξιοθέατο!
Φυσικά το τοπικό προεδρείο των επαγγελματοβιοτεχνών έχει την δική του ευθύνη αφού αναλώνεται σε αφισάκια και πανηγυράκια παρέα με την δημοτική αρχή ενώ ούτε κουβέντα για το εμπορικό ερήμωμα των Αγίων Αναργύρων. 
 Η έλλειψη φαντασίας και σχεδιασμού, η ανικανότητα να αποσπαστούν αντισταθμιστικά οφέλη από το έργο της ΕΡΓΟΣΕ, η ασφυκτική κατάσταση σε χώρους στάθμευσης μαζί με την ανοργανωσιά και αποτελεσματική προβολή της τοπικής αγοράς, έρχονται να δώσουν τη χαριστική βολή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: