Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αντικαρκινικός έρανος στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού


   Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο μας, υπό τον συντονισμό της Κοινωνικής Υπηρεσίας και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του τοπικού Παραρτήματος, κ. Κολυπέρα, ο Αντικαρκινικός Έρανος στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Εράνου που υλοποιεί η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία κάθε χρόνο.
   Στον Έρανο καλούνται να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες από Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας. Επιπλέον πολύτιμη βοήθεια  θα προσφέρει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, καθώς και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Καματερού και η Δημοτική Αστυνομία που θα συνοδεύσουν τις ομάδες των παιδιών στις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού. Το συνολικό χρηματικό ποσό που θα συγκεντρώσουν τα παιδιά από την πώληση των κουπονιών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα προσφερθεί στην ενίσχυση του αγώνα κατά του καρκίνου.
   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού, τα παιδιά και τους ενήλικες συνοδούς καθώς και τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους. Ελπίζουμε στην ενδυνάμωση και συνέχεια τέτοιων πρωτοβουλιών που ενισχύουν την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή στα κοινά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: