Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Χαρίζω χαμόγελα - Χαρίζω σχολικά είδη


Πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και της Ομάδας Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ».
 
 Λίγο πριν να χτυπήσει το κουδούνι που θα σημάνει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού σας προσκαλεί να χαρίσετε χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη χαρίζοντάς τους σχολικά.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ», στο πλαίσιο των δράσεών τους για την ανακούφιση των συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, σας προσκαλούν σε εκδήλωση για τη συλλογή καινούριων σχολικών ειδών. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων και στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ.
Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν τις πρώτες ημέρες της σχολικής χρονιάς σε παιδιά οικογενειών του Δήμου μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν .
Η συμβολή σας στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος μας είναι πολύ ουσιαστική και ανθρώπινη, καθώς στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: