Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Πάρκο Τρίτση: Συζήτηση με απουσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων

http://paratiritisagionanargyron.blogspot.gr/
Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής για το Πάρκο Τρίτση, την οποία και δημοσιεύσαμεεδώ.
Σ’ αυτήν τη συνεδρίαση δεν παρέστη εκπρόσωπος του δήμου μας! Η αιτιολογία εκ μέρους του δημάρχου ήταν ότι «...η συζήτηση ήταν χωρίς λόγο και ουσία...»
 Ο δημοτικός σύμβουλος της «Αλληλεγγύης» Γιάννης Γκολφινόπουλοςμας ενημερώνει σχετικά:
«Σε ερώτηση που κατέθεσα στο δήμαρχο κ. Σαράντη στο δημοτικό συμβούλιο "για το λόγο της απουσίας εκπροσώπου του δήμου -για μια ακόμη φορά- από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ συζητιέται το θέμα του Πάρκου", ο δήμαρχος μου απάντησε ότι η Περιφέρεια δεν είναι αρμόδια και ότι δεν παρευρέθηκαν γιατί η συζήτηση ήταν χωρίς λόγο και ουσία, αφού έχει ξαναγίνει. Τοποθέτηση και άποψη που ταυτίζεται με αυτήν του Περιφερειάρχη κ. Σγουρού. Να θυμίσω εδώ ότι πριν μερικούς μήνες που "είχε ξαναγίνει η συζήτηση" ο δήμος μας πάλι απουσίαζε, με την δικαιολογία ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ για την διεξαγωγή του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Σε αντίθετη κατεύθυνση, ο δήμαρχος Ιλίου, κ.Ζενέτος ήταν κεντρικός ομιλητής σε όλες τις συνεδρίες με αυτό το θέμα. Και μάλιστα τοποθετούταν ως "εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης" που γειτνιάζει με το Πάρκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: