Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Νικ. Νταηλάκης: "Θράσος απέναντι στους αδύνατους... δειλία απέναντι στους δυνατούς"

Σφοδρή επίθεση και κριτική στη διοίκηση Σαράντη ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη νέα δημοτική παράταξή του...
"ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ"

Συνδημότη και συνδημότισσα , 
ο δήμος μας βαλτώνει στην υποβάθμιση και ανυποληψία . 
Το όραμα και η διεκδίκηση αποτελούν άγνωστες έννοιες για τη σημ ερινή διοίκηση που απλά διαχειρίζεται την καθημερινότητα ευρισκόμενη σε πλήρη σύγχυση. Το μόνο που οκτώ χρόνια τώρα τηρεί με συνέπεια είναι το θράσος απέναντι στους αδύνατους (π.χ. θέσπιση τροφείων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς) και την δειλία απέναντι στους δυνατούς ( π .χ. πάρτυ έκαναν τόσα χρόνια οι διαφημιστικές εταιρείες και μάλιστα δωρεάν!). 
Στις εκλογές του Μαΐου η διοίκηση του δήμου θα επιχειρήσει να μείνει γαντζωμένη στην εξουσία , παρ ’ ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της . 
Η ιδιοκτησιακή αντίληψη του δήμου που φαίνεται να διακατέχει τον σημερινό Δήμαρχο και τα συστημικά συμφέροντα θα δαπανήσουν χρήμα και τις μεγάλες αλλά ιδιοτελείς δυνατότητες τους, για να διατηρήσουν το κατεστημένο στην διοίκηση του δήμου μας. 
Συνδημότη και συνδημότισσα, ο δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού είναι σήμερα σε δυσχερή θέση από κάθε άποψη , αλλά πιστεύω ότι ενωμένοι μπορούμε ν’ αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση , ενωμένοι μπορούμε ν’αποκτήσουμε όλα όσα στερηθήκαμε εμείς, τα παιδιά μας , η πόλη μας. 
Σε καλώ να πλαισιώσεις, να κρίνεις αυστηρά, να διαφωνήσεις ή και να συναποφασίσεις μαζί μας σ ’ αυτή την ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ που ξεκινάμε για την ριζική αναβάθμιση του δήμου Αγίων Αναργύρων‐ ‐Καματερού.

Μ ’ εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: