Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Νίκος Νταηλάκης: «Θα παραιτηθώ από Υποψήφιος Δήμαρχος αν ο Σαράντης...


http://dimotis-agan.blogspot.gr/2014/02/blog-post_13.html
Νίκος Νταηλάκης: «Θα παραιτηθώ από Υποψήφιος Δήμαρχος αν ο Σαράντης φέρει έστω και ένα τιμολόγιο για τα τεράστια πανό σχετικά με το Όνειρο έγινε πραγματικότητα, θα καταργήσω την παρατάξή μου και θα παραιτηθώ από την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος»

Με αυτά τα λόγια, καλείται ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού να προσκομίσει τα τιμολόγια της ακριβής διαφημιστικής καμπάνιας, για την προβολή του δήθεν νέου Δημαρχείου «Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα», και η οποία έγινε σε ξεχασμένους από το ΥΠΕΚΑ διαφημιστικούς πυλώνες γνωστής διαφημιστικής εταιρείας, ειδάλλως θα πρόκειται για μια...... ευγενική «χορηγία» της διαφημιστικής εταιρείας στον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ και Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Νίκου Σαράντη.

 Για δωρεά της καμπάνιας από την διαφημιστική εταιρεία προς το Δήμο δεν γεννάτε ζήτημα διότι, ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο δέχθηκε και αποδέχθηκε μια τέτοια δωρεά. 
Ο,τι έγινε, προς το παρόν, αφορά σε υπόγειες σκοτεινές διαδρομές τις οποίες καλείται να φωτίσει ο κ. Νίκος Σαράντης.
Άραγε για τα υλικά και την εργασία που απαιτήθηκε, για την εκτύπωση και ανάρτηση των συγκεκριμένων γιγαντιαίων πάνελ, υπάρχουν τα σχετικά παραστατικά αγοράς των υλικών και αποδόθηκαν στο κράτος οι σχετικές εισφορές (ΙΚΑ κλπ) καθώς και ο σχετικός ΦΠΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: