Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Νέοι συνδυασμοί

Από το www.paratiritisagionanargyron.blogspot.com
Μ
ετά την ενοποίηση του δήμου μας με το Καματερό, ελέω Καλλικράτη, εμφανίστηκε και το πρώτο σχετικό blog http://apodrasiexodos.blogspot.com/ από τα σχήματα ΑΠΟΔΡΑΣΗ Αγίων Αναργύρων και ΕΞΟΔΟΣ Καματερού, συνδυασμοί που στηρίχτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Να θυμίσουμε εδώ ότι επικεφαλής τους είναι αντίστοιχα οι Π. Τερζόγλου και Δ. Δημάκος
Όσον αφορά τον συνδυασμό της Δημοτικής Αναγέννησης, το όνομα της περνά στην ιστορία μιας και το ΚΚΕ, όπως ανακοίνωσε ήδη η Γραμματέας του Αλ. Παπαρήγα, θα δώσει ενιαίο όνομα σε όσους συνδυασμούς θα στηρίξει στις επερχόμενες τοπικές και περιφερειακές εκλογές, και όπως ξεκαθάρισε βεβαίως το όνομα δεν θα είναι ΚΚΕ.
Ως στόχος μπαίνει «οι τοπικές εκλογές να μετατραπούν σε εφαλτήριο αντεπίθεσης» και «η λαϊκή ψήφος να εκφραστεί αποφασιστικά και μαζικά κατά της αντιλαϊκής πολιτικής, ως ψήφος καταδίκης του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, των άλλων κομμάτων που τους στηρίζουν, ως ψήφος απόρριψης των μέτρων που παίρνονται δήθεν για την «αντιμετώπιση της κρίσης και των ελλειμμάτων», ως ψήφος ενεργητικής αντίστασης και συμμετοχής στον αγώνα που αναπτύσσεται, για να μπούμε σε πορεία αλλαγής των συσχετισμών μέσα στο λαό...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: