Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

"ΥΠΑΛΛΗΛΟΦΑΓΟΣ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Η αναγνώστρια μας Β.Μ μας επισημάνει σε mail της τα εξής αποκαλυπτικά πεπραγμένα προηγούμενων διοικήσεων του δήμου τις οποίες υπηρέτησε πιστά ο σημερινός δήμαρχος Νίκος Σαράντης.
"Στο blog "stousagiousanargyrous" αναρτήθηκε η είδηση ότι υπάλληλοι του Πολιτιστικού Κέντρου, που δικαιώθηκαν για την οριστική τους πρόσληψη, πρωτόδικα αντί να επαναπροσληφθούν από το "φιλολαϊκό" δήμαρχο Νίκο Σαράντη, παραπέμπονται σε εφετείο για επανάκριση με το πρόσχημα ότι ο Δήμος υποχρεούται να προσφεύγει και στο Εφετείο .

Έτσι πιστεύει ο υπαλληλοφάγος δήμαρχος ότι θα ρίξει στάχτη στα μάτια των υπαλλήλων και του κόσμου και θα κερδίσει χρόνο ώστε να μην αντιμετωπίσει το "μαύρισμα" στις επικείμενες εκλογές.
Έλα όμως που έχω "ράμματα" για τη γούνα του!

Για να καταλάβετε τι εννοώ σας ενημερώνω ότι:
Από τα χρόνια που ο νυν Δήμαρχος ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τότε δήμαρχος Ν.Ταμπακίδης είχε απολύσει υπάλληλο από το περιβόητο ΚΕΚ.
Η υπάλληλος προσέφυγε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε και σε εφετειακό βαθμό.
Με την απόφαση του Εφετείου ζητάει από τον κ. Σαράντη την επαναπρόσληψη της και την καταβολή των αναδρομικών που της επιδικάστηκαν (περίπου 180.000 Ευρώ).
Η δημαρχάρα κάνει τουμπεκί διότι ως γνωστό ο Δήμος με το ζόρι συντηρείται και μάλιστα με συνεχή δάνεια αφού ο κ.Σαράντης τα τίναξε όλα στον αέρα.
Δυστυχώς αγαπητοί υπάλληλοι που παλεύετε να επανέλθετε , ακόμα και αν δικαιωθείτε από το Εφετείο είναι απολύτως αμφίβολο αν δήμαρχος όπως ο Σαράντης θα σας επαναπροσλάβει!

Φαίνεται ότι έχει επιλέξει προ πολλού να ψεύδεται και να κρύβεται.
Και για να μη σας περάσει από το μυαλό ότι λέω ανακρίβειες, σας λέω-για ευνόητους λόγους τα αρχικά της "συναδέλφου" σας που έτυχε αυτής της μεταχείρισης.

Πρόκειται για την κ. Α. Π.
Καλά ξεμπερδέματα που με αυτόν το δήμαρχο δεν την βλέπουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: