Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΑΛΑΖΙΕΣ" ΕΚΛΟΓΕΣ

O αναγνώστης μας Κ.Τ δίνει την δική του εκδοχή για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ στους Αγίους Αναργύρους με το εξής μήνυμα:
"Την περασμένη Κυριακή 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέου Προέδρου και συμβουλίου της τοπικής οργάνωσης Αγίων Αναργύρων.
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια υπήρξε τόσο μεγάλη πόλωση στη γαλάζια οργάνωση, με αποτέλεσμα οι εκλογές να έχουν αυξημένη συμμετοχή.
Οι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου ήταν δυο.

Από την μια μεριά, η υποψηφιότητα του Στέφανου Σταμούλη, που στηρίχθηκε από τους «μεγάλους παράγοντες» της περιοχής: Κώστα Τρίγκα, Νίκο Νταηλάκη, Γιώργο Σακέτο, Τάσο Αθανασόπουλο και Χαράλαμπο Πάλλα.
Από την άλλη μεριά, η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τζαβάρα, που στηρίχθηκε από τους: Θανάση Τσώκο, Μάντω Σταματελοπούλου και Μανώλη Μουστάκα .
Με πραξικοπηματικές πρακτικές που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι δικτάτορες της ιστορίας, προσπάθησαν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, αποκλείοντας από τους εκλογικούς καταλόγους, τόσο ολόκληρη την ΟΝΝΕΔ, όσο και συγκεκριμένα μέλη, που είναι χρόνια αγωνιστές της ΝΔ στους Αγ. Αναργύρους και είχαν ταχθεί ανοιχτά με τον Παναγιώτη Τζαβάρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Αγ. Αναργύρων.
Οι «εγκέφαλοι» αυτών των πρακτικών ήταν ο Ανυφαντής (πρόεδρος Β6 νομαρχιακής) σε συνδυασμό με τον Κώστα Τρίγκα.

Όσο και αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν τίποτα. Το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση, τόσο για την εκλογή του Τζαβάρα στη θέση του Προέδρου, όσο και για την πλειοψηφία στο συμβούλιο που πρόσκειται στους σταθερούς αγωνιστές της παράταξης Τσώκο και Σταματελοπούλου.
Το συμπέρασμα των εκλογών, είναι ότι ο Κώστας Τρίγκας, δεν μπορεί να εκφράσει, πια, το κοινό αίσθημα του μέσου Νεοδημοκράτη ο οποίος διαφωνεί με τις πρακτικές που ακολουθεί τόσα χρόνια και γι’ αυτό το λόγο αποτελεί τέλος εποχής για τους Αγ. Αναργύρους. Το δεύτερο συμπέρασμα αφορά το μεγάλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ανυφαντής, ως πρόεδρος νομαρχιακής, καθώς, έχασε όχι μόνο τους Αγ. Αναργύρους μετά την εκλογή Τζαβάρα, αλλά και την Πετρούπολη με την εκλογή του Κώστα Χριστόπουλου.

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον Ανυφαντή… "

Δεν υπάρχουν σχόλια: