Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ;;;

Τέσσερα κλικ δεξιά, τέταρτο επίπεδο βάθους και... ΕΥΡΗΚΑ!!!!
Θα απορείτε με τον υπότιτλο "Τέταρτο κλικ δεξιά, τέταρτο επίπεδο βάθος και... ΕΥΡΗΚΑ!!!!"
Ομολογουμένως, οφείλουμε να γίνουμε πιο σαφείς και γινόμαστε.  
Στην Ιερά Διαδικτυακή Πύλη του πολυχρονεμένου μας, ήτοι http://www.agan.gov.gr/web/guest/home, μόλις μπείτε θα πληροφορηθείτε:
Για μια συγκινητική βραδιά, μετά της κορμοστασιάς του τοπικού άρχοντα!
Για την ώρα της Γης που θα συμμετάσχει και ο ταπεινός μας Δήμος.................
Για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
Για φθηνές πατάτες και ελαιόλαδο κλπ κλπ.



Τώρα θα σας πάμε "τέσσερα κλικ δεξιά" από την "Αρχική σελίδα", ήτοι στο.... "ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ"


Κάνοντας κλικ στο "ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ" μπαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο βάθους από την αρχική σελίδα ή αλλιώς απότο "πρωτοσέλιδο" του portal.
Εκεί θα βρούμε τα εξής link "ΑΜΕΑ" , "Δελτία τύπου", "Προσκλήσεις Συλλογικών Οργάνων", "Ανακοινώσεις", "Ομιλίες" και "Συνεντεύξεις".
Αφού ρίξαμε τα ζάρια, εμείς θα κάνουμε κλικ στις "Ανακοινώσεις" και θα σας περάσουμε στο τρίτο επίπεδο βάθους από την "Αρχική Σελίδα". Εκεί ξέρετε τι θα βρούμε;
Τσααα!!!
Εκεί θα βρούμε την "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ", με φερόμενη ημερομηνία 21-3-2012 και λέμε φερόμενη διότι στο portal του Δήμου έχουμε δει τα πάντα. Ημερομηνίες να αλλάζουν, αιφνιδιαστικές ανακοινώσεις με πειραγμένες ημερομηνίες δημοσίευσης κλπ κλπ.

Τέλος, κάνοντας κλικ την "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ", περνάμε στο τέταρτο επίπεδο βάθους από "Αρχικής Σελίδας" και... "ΕΥΡΗΚΑ " το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.


Μια ανακοίνωση, πολύ καλά κρυμμένη και με αμφισβητούμενη την ημερομηνία δημοσίευσης, που αφορά πλήθος άνεργων νέων.Δεν γνωρίζουμε εάν η εν λόγω δημοσίευση έγινε μετά από ανάρτησή μας σχετική με το θέμα.
Τώρα με απλά λόγια θα σας αποκαλύψουμε την σκοπιμότητα της κρυμμένης ανακοίνωσης.
Ο αξιότιμος Δήμαρχός μας, γιατί δημοσίευσε στην Αρχική Σελίδα του portal τις "φθηνές πατάτες", την "συγκινητική βραδιά", "το όνειρο που έγινε πραγματικότητα" και δεν τις δημοσίευσε "τέσσερα κλικ δεξιά" και σε "τέταρτο επίπεδο βάθους" ;
Η απάντηση είναι μία, διότι κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι.Τώρα, μια τόσο σημαντική ανακοίνωση για εύρεση εργασίας και με ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων από 21 έως 31 Μαρτίου, γιατί τη έθαψε τόσο βαθιά;Την απάντηση την αφήνουμε σ΄εσάς. 
Από το  http://dimotis-agan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: