Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Παραίτηση στον Γ.Σ.Α.Α.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα skaouter.gr, o Βασίλης Δακτυλίδης μίλησε αναλυτικά για τους λόγους αποχώρησης του από την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίων Αναργύρων.
Στην συνέντευξη εμφανίζει σαν κύριους λόγους της αποχώρησης του την κούραση, πίεση και την απογοήτευση λόγω διαφόρων συνθηκών που επικρατούν στον σύλλογο, αφήνοντας σοβαρές αιχμές κατά της Δημοτικής Αρχής η οποία κατά την κρίση του, άφησε αβοήθητο τον σύλλογο και τον ίδιο εκτεθειμένο παρ΄όλες τις υποσχέσεις για στήριξη που τον είχαν διαβεβαιώσει ότι θα του παρείχαν. Συνέδεσε την αυτή την εξέλιξη  θεωρώντας σαν μεγαλύτερο λάθος του την μη αποχώρηση του από τον σύλλόγο, εκείνη την δεδομένη στιγμή.
Επιπλέον μιλώντας για μερίδα φιλάθλων της ομάδας ανέφερε, ότι θα επιθυμούσε ηθική στήριξη και όχι να βάλλονται κατά της Διοίκησης.
Άξια προσοχής τα μηνύματα που θέλησε να περάσει για το αύριο του συλλόγου τονίζοντας ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγών Αναργύρων, θα πρέπει να παραμείνει ενωμένος, ενιαίος, με σαφή προσανατολισμό για αναδιοργάνωση και τελευταίο αλλά κατά την κρίση μας ένα από τα σημαντικότερα σημεία της δημοσίευσης, ότι το μέλλον για διατήρηση και ανάπτυξη των ερασιτεχνικών σωματείων και ειδικότερα του συλλόγου μας, περνά μέσα από τα φυτώρια και τις ακαδημίες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: