Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ «ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»



 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ «ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΦΩΤΙΑ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ
                                          agioi anargyroi news  



Με μεγάλη μας έκπληξη  διαπιστώσαμε στο κείμενο του Παναγιώτη Τερζόγλου πρώην Υποψηφίου Δημάρχου με την παράταξη της «Αλληλεγγύης» να γίνεται αναφορά σε 200 συμπολίτες μας, οι οποίοι κατ’ αυτόν αποτελούν το πιο αντιδραστικό, ακροδεξιό, φοβικό κομμάτι της πόλης μας! Σύμφωνα πάντα με το παραπάνω άρθρο του στο  agioi anargyroi news (πατήστε στο Link)



Συγχαρητήρια κ Τερζόγλου! Προφανώς έχετε προνομιακή πληροφόρηση που ημών των υπολοίπων διαφεύγει ή ακόμα καλύτερα έχετε ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες (κληρονομικό χάρισμα ίσως?) και ταυτόχρονα άρτιες ψυχαναλυτικές γνώσεις, έτσι ώστε να προβείτε στον ομαδικό χαρακτηρισμό 200 συμπολιτών μας ως φοβικών και αντιδραστικών και ότι άλλο θεωρήσατε σωστό να τους προσάψετε.



Αλήθεια κύριε πρώην υποψήφιε δήμαρχε, αυτό το αναίτιο, πρόχειρο, κακοήθες «τσουβάλιασμα» 200 πολιτών του Καματερού & των Αγίων Αναργύρων, αποδίδοντάς τους προσβλητικά και αναπόδεικτα χαρακτηριστικά, βάσει ποιας πολιτικής ή άλλης ανάλυσης προέκυψε? Θα θέλαμε να γνωρίζουμε το σκεπτικό σας. Πώς εσείς ξέρετε και έχετε βγάλει «διάγνωση» ποιοι συμπολίτες μας είναι οι (πιο) φοβικοί. Έχετε ανακαλύψει κάποιο Φοβικόμετρο??



Ποιοι είναι αυτοί οι 200 φοβικοί και αντιδραστικοί και..
ακροδεξιοί?

Γιατί δεν τους κατονομάζετε? Και κυρίως γιατί δεν αναφέρεστε σε πράξεις ή τοποθετήσεις που να δικαιολογούν αυτή την κατάφορα άδικη,  αναιτιολόγητη και στερεοτυπική αναφορά σας? Την στιγμή που μάλιστα τους αναφέρετε ως καταλύτη για το εκλογικό αποτέλεσμα στον δήμο μας.



Όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε που αναφέρεστε, πρωτίστως αυτοί οι 200. Όχι τίποτε άλλο αλλά για να τους υποδείξετε εσείς τρόπους αντιμετώπισης των πολιτικών ή άλλων παθήσεων και παρεκκλινουσών συμπεριφορών και κουσουριών που τους μαστίζουν, και τα οποία τόσο απλόχερα τους φορτώσατε… Δείξτε έστω την ύστατη ώρα την ανθρωπιά σας και το ενδιαφέρον σας για αυτά τα δύστυχα πλάσματα που τυγχάνει να ζουν ανάμεσά μας και «ρυπαίνουν» τον καθαρό κόσμο σας. Επαναφέρετε τους στην κοινωνική και πολιτική νομιμότητα. 



Αλήθεια, μιας και αναφέρεστε τόσο εύκολα σε «ακροδεξιούς», θα γνωρίζετε ασφαλώς ίδιον ποιών καθεστώτων είναι οι άκριτες γενικεύσεις, οι υπεραπλουστευτικές ομαδοποιήσεις και η επικίνδυνη στοχοποίηση ομάδων, ιδιαίτερα όσων δεν ανήκουν στις καθεστωτικές και συνήθεις πλειονότητες που διεκδικούν το αλάθητο, είτε μιλάμε για θρησκεία, πολιτική, κοινωνικά ή άλλα χαρακτηριστικά. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.



ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ» & ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.



ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ), ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΒΑΘΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ Ή ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ & ΚΑΚΟΙ ΕΞ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ? ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΧΗΜΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ??

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΕΣ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ



ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΤΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΦΟΒΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΡΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ή ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ



ΥΓ1 ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ? ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ 200 ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΙΕΣ, ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΟΙ 200 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ?



ΥΓ2 ΤΙ ΚΡΙΜΑ, ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ (ΟΠΩΣ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…) ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΘΩΚΟΥ  ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΦΟΒΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ… Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΤΟΛΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ «ΒΑΦΤΙΣΕΙ» ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΒΙΚΟΥΣ



ΥΓ3 ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 200 ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,» ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΦΟΒΙΚΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ…



ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ» ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ 200 ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ 200 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.



                                          ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

                                             ΓΙΑ ΤΗ «ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

                                   ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

                                                     Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

                                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: