Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

ΕΝΕΡΓΗ... ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗ

Ανοικτά πλέον στηρίζει τον δήμαρχο Νίκο Σαράντη η τοπική εφημερίδα "Ενεργός Πολίτης" αφού και στο νέο φύλλο που κυκλοφορεί αβαντάρει την δημοτική αρχή με ένα θέμα που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια μιας και μόνο τραμ δεν χρειάζεται η πόλη μας.
Εξάλλου σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις της εφημερίδας δεν είδαμε ούτε μία αναφορά για τα κακώς κείμενα της διοίκησης Σαράντη όπως για την επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ,για τους απλήρωτους εργαζομένους ,για το κυκλοφοριακό χάος , για την καθαριότητα, για τα δάνεια που υποθηκεύουν το μέλλον της πόλης και το κυριότερο ούτε λέξη για το οικολογικό έγκλημα του ΠΕΥΚΩΝΑ.
Παρόλο που ο υπερήλικας εκδότης Αρ. Μπολώτας δηλώνει ευαισθητοποιημένος με το περιβάλλον σιωπά προκλητικά για τα παραπάνω προβλήματα.
Αν και παρακολουθεί όλα τα δημοτικά συμβούλια και παρευρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις που κάνουν οι δημοτικές παρατάξεις τις κριτικάρει αρνητικά καθώς υποστηρίζει ότι δεν έχουν προτάσεις όταν τουλάχιστον η "Δημοτική Αναγέννηση"
και η "Ανοικτή Πορεία Δράσης" έχουν δημοσιεύσει μέσω των εντύπων τους, ουσιαστικές θέσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου ενώ μέχρι και η "Νέα Εποχή" πρότεινε κατάργηση των τροφείων..
Βέβαια ο κ. Μπολώτας ομολογεί δημόσια ότι προεκλογικά βοήθησε σημαντικά τον σημερινό δήμαρχο να εκλεγεί και δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι στηρίζει μόνο τον Ν. Σαράντη και όχι τους "αποτυχημένους" αντιδημάρχους.
Τώρα για την κάθοδο του ΤΡΑΜ στην πόλη μας μόνο προβλήματα θα φέρει αφού δεν χρειαζόμαστε ένα "διακοσμητικό" μέσο μεταφοράς όταν υπάρχουν ήδη πολλές λεωφορειακές γραμμές και σε λίγα καιρό θα λειτουργεί και ο Προαστιακός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: