Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Βαριές κουβέντες σύμφωνα με πληροφορίες(τις γράφουμε με κάθε επιφύλαξη) αντάλλαξαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Νίκος Νταηλάκης.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος ειρωνεύτηκε τον δημοτικό σύμβουλο για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και άφησε υπονοούμενα ότι είχε φασιστικό παρελθόν και δράση.
Ο Ν. Νταηλάκης απάντησε ότι κάποιοι άλλοι είναι όψιμοι φασίστες ενώ κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι κατά το παρελθόν σε δημοτικό συμβούλιο είχε χαρακτηρίσει "αρχινονό" και "μαφιόζο" τον πρώην δήμαρχο Ν. Ταμπακίδη.
Ο Ν. Σαράντης υποστήριξε ότι αυτά τα είπε δημόσια και δεν σιωπούσε αντίθετα με τον Ν. Νταηλάκη που όσο ήταν Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δεν μιλούσε εναντίον της διοίκησης ενώ μόλις αντικαταστάθηκε άρχισε να κάνει σκληρή κριτική στον Κ. Τρίγκα.
Στη συνέχεια η κόντρα συνεχίστηκε με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ όπου ο δήμαρχος σε κατάσταση σύγχυσης επιτέθηκε σε στέλεχος της , με απρεπείς χαρακτηρισμούς
(τον αποκάλεσε "πράκτορα") για να εισπράξει όμως την οργισμένη απάντηση του κ. Ραυτόπουλου ότι απαιτεί από την δημοτική αρχή να σέβεται την παράταξη του και να σταματήσει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Φαίνεται πως ο κ. Σαράντης(αν αληθεύουν οι παραπάνω πληροφορίες) έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του από τις απανωτά λάθη που έχει κάνει και προσπαθεί μέσω της παραπολιτικής και των χαρακτηρισμών να καλύψει την διοικητική ανεπάρκεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: