Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΝΕΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Σε νέο ατόπημα έπεσε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Β. Σπανός όταν άφησε απροστάτευτους τους επικεφαλής των παρατάξεων της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" και της "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" σε έμμεσες απειλές που δέχτηκαν από τον εκπρόσωπο του Οικονομικού Πανεπιστημίου ότι θα προχωρήσει σε νομικές κινήσεις διότι θεώρησε ότι προσβλήθηκε από την κριτική που δέχτηκε από τις εν λόγω παρατάξεις για το επιχειρησιακό πρόγραμμα που σύνταξε με εντολή της δημοτικής αρχής.
Η κριτική που δέχτηκε το επιχειρησιακό πρόγραμμα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις ήταν σκληρή με αποκορύφωμα τις τοποθετήσεις των Σταύρου Νικητόπουλου και Σωτήρη Ραυτόπουλου οι οποίοι επισήμαναν ότι είναι ανέφικτο και αναποτελεσματικό, στερείται συγκεκριμένων στόχων, ότι αναφέρεται σε μια εικονική πραγματικότητα, είναι μη διεκδικητικό , δεν αναφέρει από που θα βρεθούν οι πόροι για την υλοποίηση του ενώ αδυνατεί να αντιμετωπίσει μέχρι και τα λειτουργικά έξοδα που έχει ο δήμος.
Εκείνο όμως που ενόχλησε την δημοτική αρχή ήταν η συνολική αμφισβήτηση του έργου του Οικονομικού Πανεπιστημίου το οποίο πληρώθηκε 80 χιλιάδες ευρώ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Β Σπανό ότι αντί να προστατεύσει τους δημοτικούς συμβούλους από τις απειλές που δέχτηκαν από τον εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου προτίμησε να τους επιπλήξει (!!!) δίνοντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα στον οποιονδήποτε φορέα που δεν αντέχει την σκληρή πολιτική κριτική, να κάνει προσπάθειες φίμωσης των αιρετών εκπροσώπων του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: