Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

"ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑ"

Με τις φράσεις "ατυχές γεγονός" και "δεν θα ξανασυμβεί τέτοια απρέπεια" δικαιολόγησε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ την κοπή δεκάδων δέντρων στα Σεπόλια (λόγω έργων του προαστιακού) στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μετά τον ξεσηκωμό των κατοίκων της περιοχής.
Το θέμα έπαιξε πολύ λίγο στα κανάλια ενώ μόνο η ομολογία του Δ/Σ του ΟΣΕ ότι διέπραξαν "απρέπεια" δηλώνει την ένοχη στάση τους στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Αυτά βέβαια συμβαίνουν στον δήμο της Αθήνας γιατί στον δικό μας δήμο με το οικολογικό έγκλημα του ΠΕΥΚΩΝΑ δεν ασχολήθηκε κανένα τηλεοπτικό μέσο αφενός γιατί είναι άλλα τα μεγέθη κι αφετέρου όλοι γνωρίζουν την σχέση εργολάβων της ΕΡΓΟΣΕ και μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού.
Εξάλλου η δημοτική αρχή έχει πάψει προ πολλού να ασχολείται με την σωτηρία του ΠΕΥΚΩΝΑ (ότι απέμεινε) για αυτό και δεν επιδιώκει την δημοσιότητα του θέματος.
Έτσι κι αλλιώς οι εργολάβοι δρουν ανενόχλητοι στην πόλη μας και μπορούν να κόβουν άφοβα όσα πεύκα εμποδίζουν το έργο του και συνήθως ο επόμενος μήνας είναι ο αγαπημένος μήνας των εργολάβων και όλοι ξέρετε γιατί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: