Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ "ΜΠΛΕ" ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεχτήκαμε αρκετά ηλεκτρονικά μηνύματα από φίλους του blog όπου μας έγραψαν ότι όσο ωραίος είναι ο στολισμός στις κεντρικές οδούς της πόλης άλλο τόσο χάλια είναι ο καταθλιπτικός φωτισμός της κεντρικής πλατείας με τα δεκάδες μπλε φωτάκια που έχουν κατακλύσει τον περίγυρω όπου μόνο εορταστικό κλίμα δεν θυμίζουν.

Μάλιστα τονίζουν ότι και τα τραγούδια που παίζουν από τα μεγάφωνα και βρίσκονται σε πολλά σημεία της πόλης δημιουργούν κλίμα που θυμίζει περισσότερο απόκριες .

Σημαντικό επίσης είναι το πρόβλημα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν μπορούν να περιδιαβούν με άνεση και ασφάλεια το κέντρο της πόλης από τα μικρά δεντράκια που βρίσκονται κατά μήκος των κεντρικών πεζοδρομίων.

Αλλά και οι μητέρες με τα καροτσάκια και τα μωρά τους, δυσκολεύονται σοβαρά με αποτέλεσμα από τις μανούβρες που κάνουν να κατεβάζουν τα καροτσάκια τους στο δρόμο με κίνδυνο να τις κτυπήσουν από τα κινούμενα οχήματα.

Τα παράπονα συνεχίστηκαν και από φίλους που δεν κατοικούν στο κέντρο της πόλης και μας επισήμαναν τον φτωχό ως ανύπαρκτο στολισμό στις γειτονιές τους (Μυκονιάτικα ,Ανάκασα, Κοκκινόπουλου, Πύργος, Αγία Παρασκευή) και τους ενοχλεί ιδιαιτέρως γιατί δίνεται το βάρος μόνο στην βιτρίνα της πόλης και όχι στις υπόλοιπες συνοικίες του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: