Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ

Έργα περιμένουν οι δημότες με το νέα χρονιά και δεν δείχνουν καμία διάθεση να καταπιούν τις γνωστές δικαιολογίες περί "έλλειψης χρημάτων" και ότι για όλα "φταίει το κράτος".
Η απουσία της δημοτικής αρχής σε σημαντικά ζητήματα που καίνε τον δήμο είναι πλέον εμφανής και στον πιο ένθερμο υποστηρικτή της παρά τα επικοινωνιακά κόλπα που χρησιμοποιεί.

Το κυριώτερο που καταλογίζουν στη σημερινή διοίκηση ακόμα και οι φίλοι της είναι η αναποφαστικότητα και η ανεπάρκεια που την διακρίνει με αποτέλεσμα:

Οι εργολάβοι της ΕΡΓΟΣΕ να κάνουν ότι θέλουν στο δήμο,η πόλη να παραμένει βρώμικη και οι αυξήσεις στα τέλη να πέφτουν βροχή στις πλάτες των δημοτών.

Η σημερινή κατάσταση στο δήμο θυμίζει την κατάσταση που επικρατεί στην τωρινή κυβέρνηση όπου άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε..

Έτσι παρομοίως και ο δήμαρχος των Αγίων Αναργύρων ,ο κ. Σαράντης το μόνο που τελικά έχει καταφέρει είναι να πάρει τέσσερα δάνεια για να πληρώσει όχι μόνο χρέη των προηγούμενων διοικήσεων όπως υποστηρίζει ότι παρέλαβε αλλά και την δική του κακή οικονομική διαχείρηση στο δήμο.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την αλαζονεία και την ανικανότητα των στελεχών της σημερινής διοίκησης και αηδιάζει με όσους χρησιμοποιούν την κομματική ταυτότητα για να αναδειχτούν σε έμμισθους παράγοντες της πολιτικής και αγανακτούν ακόμα περισσότερο όταν το μόνο που εισπράττουν οι πολίτες είναι τα αντιλαϊκά και φορομπηχτικά μέτρα της σημερινής δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: