Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΠΙΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΑΡΑΝΤΙΚΟ ΕΚΔΟΤΗ

Τα ίδια θέματα με το μονότονο ύφος επιμένει να παρουσιάζει η φιλοσαραντική εφημερίδα "Ενεργός Πολίτης" η οποία παρά την "αχρωματοψία" και την ανεξαρτησία (;) που διατυμπανίζει για άλλη μια φορά συνεχίζει να μην φιλοξενεί απόψεις των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Το μόνο καινούργιο στοιχείο που παρατηρούμε στην εφημερίδα είναι τα παράπονα και οι πικρίες που εκφράζει ο εκδότης της με αποδέκτη μάλλον τη δημοτική αρχή .

Οι κύριοι λόγοι της πικρίας του "Ενεργού Πολίτη" από ότι μαθαίνουμε είναι ότι στην συνάντηση βουλευτών στο δημαρχείο για το 301ΕΒ ο κ.Σαράντης απέφυγε δημόσια (στο δελτίο τύπου που εξέδωσε) να κάνει αναφορά στην πρωτοβουλία της εφημερίδας καθώς ότι το ίδιο συνέβη και στην δεντροφύτευση της Τσούμπας όπου την δόξα την πήρε η δημοτική αρχή ενώ στην ουσία ήταν πρόταση του εκδότη της.

Εμείς πάντως παρατηρήσαμε για ακόμα μια φορά ότι τα θέματα της εφημερίδας αφορούν μόνο ότι έχει σχέση με την συνοικία που μένει ο υπερήλικας εκδότης της ενώ αναπάντητες αφήνει τις σοβαρές καταγγελίες του τοπικού blog dimotis-agan για το θέμα του έργου σκεπάσματος του ρέματος της Εσχατιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: