Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Μαγειρέματα γίνονται στην παράταξη του δημάρχου για τις αντιδημαρχίες αλλά και για τον αντικαταστάτη του Β. Σπανού στη θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου .Την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. την διεκδικεί ο Π. Τσελέκας ο οποίος θεωρεί ότι έχει αδικηθεί από την σκληρή κριτική που δέχτηκε στο θέμα της καθαριότητας και ευελπιστεί να διορθώσει το τσαλακωμένο πολιτικό προφίλ με την ανάληψη της θέσης του Προέδρου.
Εξάλλου και η πορεία του Β.Σπανού ως Προέδρου του Δ.Σ. μπορεί να χαρακτηριστεί αδύναμη αλλά και στιγματισμένη από την παραποίηση της απόφασης για την πεζογέφυρα της οδού Αίνου.

Πάντως ο Β. Σπανός διεκδικεί και αυτός με την σειρά του την αντιδημαρχία τεχνικών έργων όπου τώρα την έχει αναλάβει ο δήμαρχος και μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει ανύπαρκτο έργο.

Τώρα όσοι από την αντιπολίτευση περιμένουν προσωπικά οφέλη από τους δυσαρεστημένους και "ριγμένους" από τις αλλαγές που θα γίνουν στη διοίκηση με το νέο έτος, τους συμβουλεύουμε ότι άδικα περιμένουν.

Ο δήμαρχος σε τέτοια ζητήματα δύσκολα κάνει λάθη.

Στα προβλήματα της πόλης και του δήμου δεν μπορεί να βρει τις απαιτούμενες λύσεις λόγω της αναλγησίας και της αναποφασιστικότητας που τον διακρίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: