Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ

Εκτός από το πρόσφατο γκάλοπ της "ΝΕΑΣ ΓΝΩΜΗΣ" ( αύριο θα αποκαλύψουμε πως η ίδια εφημερίδα έβγαζε το 2006 δήμαρχο τον Ταμπακίδη,τον Τρίγκα (!) ενώ τον Σαράντη τον είχε "θάψει") υπάρχουν και τα υπόλοιπα στοιχεία της δημοσκόπησης τα οποία περιμένουμε η εφημερίδα να τα δημοσιεύσει...
Έκανε λοιπόν και άλλο μυστικό γκάλοπ η δημοτική αρχή κυρίως σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τα αποτελέσματα όπως μαθαίνουμε δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Το κλίμα είναι εντελώς αρνητικό και η πλειοψηφία του κόσμου έχει πολλά παράπονα από την κακοδιοίκηση και από το ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αρχής.

Στο επιτελείο του δημάρχου επικρατεί προβληματισμός και σκέπτονται σοβαρά να πάρουν γενναίες αποφάσεις ώστε να αλλάξει το κλίμα.

Η αλλαγή των αντιδημάρχων δίνει πρώτης τάξεως ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν και οι υπόλοιποι σύμβουλοι σε διοικητικές θέσεις με την ελπίδα να τα πάνε καλύτερα από τους προηγούμενους.

Φαβορί για τις θέσεις αυτές είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Παισόπουλος και Καρακώστας,οι οποίοι δηλώνουν ανοικτά ότι είναι έτοιμοι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα των συναδέλφων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: