Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥ

Αγριεύει η κόντρα μεταξύ του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ Σπανού και της δημοτικής παράταξης "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ".
Αιτία από ότι φαίνεται είναι η περίφημη απόφαση για την πεζογέφυρα της Αίνου και τα δημοσιεύματα από τα έντυπα των παρατάξεων για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Γράφει λοιπόν το blog της παράταξης του Σταύρου Νικητόπουλου.


"Σε πλήρη σύγχυση φαίνεται να είναι η δημοτική αρχή και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Σπανός αφού στη τελευταία συνεδρίαση του δ.σ επιτέθηκε εναντίον της αντιπολίτευσης δείχνοντας φανερά ενοχλημένος από τα κρίσεις και τα σχόλια που δημοσίευσαν οι παραταξιακές εφημερίδες για την παραποίηση της απόφασης για την πεζογέφυρα της Αίνου.

Λοιπόν αγαπητέ Πρόεδρε ρωτάμε- μιας και με το ζόρι μας επιτρέψατε να καταθέσουμε την άποψή μας- τα εξής:

Αν δεν υπήρχε η ευαισθησία και η ανακάλυψη του δημότη θα έβγαινε στην δημοσιότητα το δικό σας "ανθρώπινο λάθος";

Επειδή υποστηρίζετε ότι έχετε αναλάβει τις ευθύνες σας,ζητήσατε συγνώμη από τους κυρίους Νικητόπουλο ,Ζουλό και Νταηλάκη οι οποίοι μειοψήφησαν και έμαθαν εκ των υστέρων για τα λάθη.. της δακτυλογράφησης;

Τελικά η παραίτηση που καταθέσετε ισχύει ακόμη ή ανήκει κι αυτή στα επικοινωνιακά τρικ που κάνει συνεχώς η διοίκηση.

Τέλος αξίζει κύριε Σπανέ να σας θυμίσουμε ότι ο πιο επιτυχημένος δήμαρχος που πέρασε από τον δήμο των Αγίων Αναργύρων είναι ο αείμνηστος Σπύρος Αποστόλου και δεν έμενε στη πόλη μας αλλά σε δήμο των Βορείων Προαστίων.

Το τονίζουμε απλώς γιατί νομίζετε τόσο εσείς όσο και οι εφημερίδες που σας υπηρετούν ότι με αυτό τον τρόπο θα πλήξετε την πολιτική διαδρομή του επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Κάποιοι άλλοι μπορεί να κοιμούνται τα βράδια στο δήμο των Αγίων Αναργύρων αλλά το κακό είναι ότι κοιμούνται και την ημέρα.

Και ο νοών νοείτω..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: