Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

Κορυφώνεται η αγωνία στη παράταξη του δημάρχου για τις αντιδημαρχίες και για το αν θα γίνει η περιβόητη αλλαγή στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι πιο σίγουρες αλλαγές είναι στις θέσεις των αντιδημάρχων Οικονομικών και Πόλης ( Μαρίνης και Δρόσος αντίστοιχα) ενώ ερωτηματικό αποτελεί και το μέλλον της κ. Γιαννάκη.

Στο παρασκήνιο γίνονται μεγάλες διεργασίες και για τις υπόλοιπες έμμισθες διοικητικές θέσεις ενώ οι πιέσεις στον δήμαρχο είναι έντονες σε σημείο οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιούν μέχρι και πολιτικά μέσα.

Σίγουρο είναι με πληροφορίες ότι θα αξιοποιηθεί ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος κ. Παισόπουλος αφού διαρρέεται από το περιβάλλον του, ότι ο δήμαρχος θα του αναθέσει μία από τις αντιδημαρχίες.

Επίσης και ο κ.Τσελέκας δηλώνει ανοικτά ότι από το νέο έτος θα μπορέσει να αποδώσει καλύτερα η υπηρεσία καθαριότητας αλλιώς τη μόνη αλλαγή που θα επιθυμούσε είναι ,να αναλάβει εκείνος Πρόεδρος του Δ.Σ.

Όσο για τον "δραστήριο" Μ.Πούλιο τα πάντα εξαρτώνται για αυτόν από την γνώμη που έχει ο στενός συνεργάτης του Ν.Σαράντη και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή εικόνα του δημάρχου.

Τέλος φαίνεται πως ο δήμαρχος έχει λάβει τις οριστικές αποφάσεις και του δίνεται η δυνατότητα με τις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων και στα Νομικά Πρόσωπα να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: