Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αλλαγή πορείας για την φιλοσαραντική εφημερίδα "Ενεργός Πολίτης" όπου προβαίνει σε σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με τις επαφές που είχε ο υπερήλικας εκδότης με τον δήμαρχο στο θέμα του δημοψηφίσματος για το 301.
Οι αποκαλύψεις,οι καταγγελίες και τα σχόλια του Α. Μπολώτα είναι φαρμακερά εναντίον του Νίκου Σαράντη που τον κατηγορεί ευθέως ότι τον παραπλάνησε και τον παρέσυρε στην πρόταση του δημοψηφίσματος αλλά ότι καλύπτει εκείνους(τους αποκαλεί μπράβους) που πετάνε από το δημαρχείο τις τοπικές εφημερίδες που ενοχλούν την διοίκηση.
Βέβαια ο υπερήλικα εκδότης κάνει αναφορά και την περιβόητη κομμένη φωτογραφία με τους βουλευτές που πρώτοι από εδώ είχαμε παρατηρήσει και αναφέρει.
Η επίθεση του Α.Μπολώτα συνεχίζεται και στις υπόλοιπες σελίδες της εφημερίδας με σκληρές εκφράσεις για "μπράβους" ενώ επιτίθεται και στους τοπικούς εκδότες και στην αντιπολίτευση που δεν απάντησαν στο διάλογο για τη διενέργεια δημοψηφίσματος
Τελικά τι συνέβη και αγριέψε μετά από 14 εκδόσεις στα ξαφνικά ο Ενεργός Πολίτης;
Υπήρχαν συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν;
Γιατί με τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί μάλλον απειλεί και δεν προειδοποιεί τον δήμαρχο όπως ισχυρίζεται;
Γιατί ο κ.Μπολώτας θυμήθηκε μετά από μήνες τις κομμένες φωτογραφίες;
Τα ερωτήματα είναι σοβαρά και ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης οφείλει να δώσει απαντήσεις γιατί οι κατηγορίες είναι σοβαρές και προσβάλλει τον ίδιο όταν μιλάνε για μπράβους και συμφωνίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: