Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σε πανικό βρίσκονται τα φιλοσαραντικά μέσα και φυσικά το επικοινωνιακό επιτελείο του δημάρχου ύστερα και το τελευταίο φιάσκο που συνέβη με την παράγκα των γραμμών.
Στόχος πλέον είναι να ενοχοποιήσουν οποιαδήποτε πρωτοβουλία δημοτικής παράταξης για συζήτηση και ενημέρωση στο συγκεκριμένο ζήτημα που δημιουργήθηκε.

Έφτασαν στο σημείο να λειτουργούν ως καταδότες της γερμανικής κατοχής και να προσπαθούν να διασύρουν δημοτικούς συμβούλους,μέλη παρατάξεων μέχρι και πρώην συντρόφους τους, γιατί κάνουν το μέγα ...κακό για τους Αγίους Αναργύρους και ασχολούνται με τα προβλήματά του και συζητούν δημοκρατικά και κυρίως δημόσια για λύσεις και προτάσεις.

Ο δήμαρχος σε ανάλογα θέματα έβαζε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ενώ τώρα απέφυγε πρόταση της δημοτική παράταξης ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ με την πρόφαση του προγραμματισμένου συμβουλίου της Τρίτης.

Καλά πότε θα μάθουν οι σαραντικοί προβοκάτορες να κάνουν διάλογο ανοικτό με τους δημότες και να διεκδικούν προς όφελος του δήμου και να μην σύρονται σε φασιστικές συμπεριφορές λόγω του πανικού τους.

Και το κυριότερο στο θέμα των γραμμών είναι ότι τους ελεύθερους χώρους που προκύπτουν τους διαχειρίζεται όπως θέλει η ΕΡΓΟΣΕ οπότε οποιαδήποτε μελλοντική μετατροπή ουσιαστικά ανήκει σε αυτήν και όχι στο θέατρο του δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: