Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Σε λίγους μήνες συμπληρώνει τρία χρόνια ζωής η διοίκηση του Νίκου Σαράντη στο δήμο των Αγίων Αναργύρων.
Τα αποτελέσματα της σημερινής δημοτικής αρχής είναι απογοητευτικά.
Ελάχιστα πράματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο για τον δήμο των Αγίων Αναργύρων.
Η έλλειψη πρασίνου στην πόλη είναι εμφανής και το οικολογικό έγκλημα του πευκώνα με την κοπή εκατοντάδων δέντρων με την ανοχή της διοίκησης του δήμου δημιούργησε νέα αρνητικά δεδομένα για τους Αγίους Αναργύρους.
Η καθαριότητα είναι σε κακή κατάσταση με γειτονιές να μένουν βρώμικες για χατήρι των κεντρικών οδών διότι κάποιο «έξυπνοι» διοικητικοί παράγοντες προτιμούν να βλέπουν την βιτρίνα του δήμου καθαρό και όχι να δώσουν βαρύτητα στα εντός, της πόλης.
Τώρα για τα υπόλοιπα όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι συνεχόμενες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ύψους 16%, η επιβολή τροφείων για πρώτη φορά στα χρονικά του δήμου, τα δάνεια που πάρθηκαν όχι για επενδύσεις και έργα στο δήμο αλλά για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες λόγω της κακίστης διαχειριστικής λογικής που είχαν κάποιο «πεφωτισμένοι» αντιδήμαρχοι έφεραν πίσω την ανάπτυξη της πόλης.
Τα έργα του προαστιακού ακόμα να τελειώσουν και αντί ο δήμαρχος να πιέζει για την ολοκλήρωση τους, φωτογραφίζεται με εργολάβους και παρασύμβουλους της ΕΡΓΟΣΕ και πανηγυρίζει για μνημόνια που οι κυβερνώντες δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμόσουν(το είδαμε άμεσα με το ανθοπωλείο στις γραμμές) και είναι κάτι που ίδιος το γνωρίζει καλά αλλά προτιμά την προβολή του και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και όχι τον δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης.
Δεν μιλάμε βέβαια για το μεγάλο κόλπο που εφαρμόζει η διοίκηση Σαράντη με τις μελέτες έργων(το αποκάλυψε και μπράβο του το http://www.dimotis-agan.blogspot.com/) που δεν ξέρουμε καν πότε ξεκινάνε αλλά που φροντίζει η δημοτική αρχή να δημοσιεύει σε φιλικά της μέσα ενημέρωσης με αβέβαιο αποτέλεσμα αλλά κυρίως με ευεργετικές οικονομικές απολαβές για ορισμένους εκλεκτούς.
Διαπιστώνουμε ακόμη ότι η διοίκηση προβάλλει ως έργο την αναπλαση παιδικών χαρών,το κλείσιμο λακκούβων, την βελτίωση πεζοδρομίων, δηλαδή τα αυτονόητα που οφείλει να κάνει ένας δήμος όπου σέβεται τον πολίτη.
Θα περάσει κι αυτή η τετραετία και λίγες θα είναι οι αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή μας στο δήμο.
Δυστυχώς για όλους όσους κατοικούν σε τούτη εδώ τη πόλη ,για μερικούς προέχει ο μισθός τους και μετά τα προβλήματα του δήμου.

Αλλά που, φιλότιμο για τους δήθεν "προοδευτικούς" δημοτικούς άρχοντες της πόλης μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: