Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Τραγική εικόνα παρουσιάζει η κίνηση στην εμπορική αγορά των Αγίων Αναργύρων.
Αποδεικνύεται δυστυχώς ότι με φιέστες κλόουν και ξυλοπόδαρων τα Χριστούγεννα και το Πάσχα και μπουζουκτζήδες στις γιορτές των πολιούχων της πόλης, δεν γίνεται στήριξη της αγοράς.
Ατυχώς η διοίκηση του Δήμου και οι Ε.Β.Ε της πόλης φαίνονται να εξάντλησαν τις… εμπνεύσεις τους για τη στήριξή της.
Εμείς είχαμε αναφέρει κατά το παρελθόν ότι, αν δεν γίνουν σοβαρές παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό και αν δεν αντιμετωπιστεί η "κατάρα" του προαστιακού σοβαρά και με σχέδιο , οι επιπτώσεις θα είναι σύντομα τραγικές.
Βέβαια δεν είναι μόνο αυτά τα μείον.
Η έλλειψη φαντασίας και σχεδιασμού, η ανικανότητα να αποσπαστούν αντισταθμιστικά οφέλη από το απαράδεκτο έργο της ΕΡΓΟΣΕ, η ασφυκτική κατάσταση σε χώρους στάθμευσης μαζί με την ανοργανωσιά και αποτελεσματική προβολή της τοπικής αγοράς , έρχονται να δώσουν τη χαριστική βολή.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, από τη Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων , η κίνηση της αγοράς καταβαραθρώνεται καθημερινά και ήδη άρχισαν να τίθενται σοβαρές σκέψεις για κατάργηση της Δ.Ο.Υ του Δήμου.
Αν και αυτό συμβεί θα έχουμε την υπογράμμιση της ανικανότητας των τελευταίων δημοτικών διοικήσεων , με τον πιο τραγικά τρόπο.
Δυστυχώς φαίνεται ότι οι δημότες πληρώνουμε πανάκριβα την στήριξη που παρέχουμε στις κομματικές επιλογές και στηρίζοντας ανεύθυνα τις εντολές των κομμάτων, όσο ανίκανοι και αν είναι τα … "παλτά" με τα οποία μας ντύνουν, κάθε τέσσερα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: